Grattis Jennie och Gabbe på 16 års dagen!

Tjeena hejsan!
Idag äre måndag, början på en ny vecka. Jaa vad ska man säga om dagen? för det första verkade det vara sant, att det var estet imorse, klockan åtta. men självklar kom alla vid kvart i elva, utom tre i klassen, som gick på esteten. hmm ja så läraren undrade vart alla hade tagit vägen, men äerligt talat, lärarna kunde väl ha förklarat bättre? menmen, hade eng "test" första lektionen, och sen vare håltimme en timme, så vi mest bara chillade allihopa och snackade skit ;) som tex, om vad som händer på fredag ;) men det berättar jag mer om senare :)
vi hade svenska lektion för första gången sen och det var helt ok. och sen vare visst ingen idrott, ??? jag som hade tagit med mig idrottskläder? vi skulle typ bara träffas i Aulan och lyssna på våran blivande idrottslärare. och gjorde några sammarbetsövningar, som att alla vi 30 elever skulle stå på sammanlagt 6 stolar...? hrm.

Efter skolan drog typ alla (iaf. 9-10 pers) med bussen till t-centralen. sen så skilldes vi åt, och då drog jag och julia och skulle byta SL korten. Pallar inte berätta allt, men vi stod i en kö med ca: 400 pers innan oss, och neej jag driver inte. Så vi hann typ fika och lite så medans, hahah.
Sen tog vi bara en sväng i stan, och träffa lite gammalt folk och så. och hade almänt nicenice!

Nu har jag pluggat klart med matte läxan som vi har till imorrn (a) är så duktigt! *stolt* tahah
Och imorrn har vi fotto (denna gången missar vi inte!), matte och Naturkunskap! nicenice!

Puss Trisia!

Soov moorgon !

Hejsan!
Dagen har varit sköön ;) Har varit i stan med Julia och Hermona, Hermona köpte lite kläder och sen drog vi och fikade, där vi även satt och gjorde matte *smarta tjejer* hihi! As nice var det, även fast man fick lite hjärnsläpp ibland ;P menmen, hela matte läxan blev klar iaf, så det känns skönt ;)

Imorgon börjar vi 10.45, fett skönt med sooov moorgon! Haha vet inte hur länge jag har suttit och snackat med alla om hur det egentligen skulle vara imorgon. Patrik sms:a mig och sa att det antagligen var estet på morgonen, vid åtta. för att Fredde sa det och han var säker på det. Medans jag frågade alla de andra, och det visade sig även att vi tjejer var smartare än killarna, eftersom vi kom ihåg att läraren sa att hon faktiskt tvivlade på det. Så det verkar som om att killarna gav upp, och inte ville gå upp i onödan ifall de hade fel. Haha så jaa... imorgon börjar vi 10.45 =)

Puss Trisia!

Röj i stan;)

Tjena alla bloggläsare;)
idag så har jag städat typ hela lägenheten och haft lite tvättstuga;) idag så ska jag först möta upp trisia och sedan Hermona i staden;) där ska Hermona kolla på skor och jeans leggings som jag tipsade henne lite om och sen så ska vi förmodligen sätta oss på något fik och plugga lite matte:) en jäkligt smart idé av Hermona!:)



Drar in till stan senare idag!

Tjena hejsan ^

Söndag idag! helgerna går verkligen snabbt. menmen ska bli kul att träffa alla imorrn :)

Idag är dagens planer att dra in till stan, med Julia och Hermona :) Ska bli nice :) vi får se vad vi hittar på, Hermona ville iaf kolla på skor, så det ska vi självklart göra :)
Vi hörs, när vi kommer hem! Btw, nås på mobilen :)
Puss Trisia


Ps. Ni vet playahead? som man höll på med typ 24/7 när man var liten. Haha, jag gick in på den idag för första gången på typ flera månader, haha. och självklart hittade jag massa gammla bilder, och här är några av dem ;)






Ny design by Julia ;D

Godmorgon!
Gick precis upp, eller det är andra gången för idag... vaknade först vid halv nio tiden, kunde inte somna om så jag gick upp och kollade lite grejer på datan, och åt lite. sen så gick jag och la mig igen, och vaknade nu, vid halv ett. Haha!

Idag har jag inte så mycket planerat. Inte på dagen iaf. men på kvällen kommer iallafall Kimsan över hit. Det var ett tag sen vi träffades, så det ska bli kul att träffa henne igen :)

Gammla bilder, gammla tider och gammla minnen!

PUSS TRISIA






04:18

Gud så tiden rinner iväg! haha sitter här och lyssnar på skön musik med Veronica Maggio, pratar med mysiga klasskamrater på facebook och har precis fixat bloggdesignen så jäkla het! men ska fixa lite mer imorgon;) göra en liten "finnish touch" men är faktiskt jäkligt stolt om jag får säga det själv;) puss på er alla där ute! MITT liv äger!:)


Underbar dag!

Tjabba! idag så har det hänt mycket och jag är helt utmattad:D har verkligen haft en urkul dag med alla härliga killar och tjejer;) vi är världens härligaste klass;)


En skön låt ni kan lyssna på medans ni kollar på bilderna;)

Här är några bilder från idag:


Dagens outfit!


Härlig bild på gänget!


Söta Freja:D


Söta Trisia:D


Söta Jennie and me:D




OCH såklart mina heta nya klackskor!:D (Freja köpte likadana och Jennie fast bruna:))


Fredag!

Idag är det fredag och dan har varit chill ;D Det har hänt väldigt mke idag, så jag ska försöka skriva så kort text jag kan.
Dagen började iallfall med att jag tog bussen med Julia, Jennie, Patrik och Alex. Vi började 9.25 idag :)
Sen var det Kemi första lektionen. och efter Kemin hade vi hål timme + lunch, två timmar var vi lediga då :)
Så alla åt i skolan först, och sedan drog vi alla ut. Dvs. tjejerna, (jag, Jennie, Freja och Julia) och typ alla killarna. Vi drog in till stan, killarna hittade även lite gratis saker de hade fått tag på, som några delade ut. och då var det tjej deo och sådant. Så det slutade med att alla killarna luktade nerdränkta med tjej deo :) Raaight!
Sen var det en kvart kvar tills vi skulle börja, och då bestämmde jag och Jennie att vi kunde ta bussen tillbaka ist. men det ville sååklart iiiinte killarna. Så vi utmanade dem, försten till skolan ;) Så vi tjejer + Fredde som hängde med oss, det coola gänget ;) och killarna tog tuben :) men sen hände det massa saker, det blev trafikstopp och så. Så det slutade med att vi kom exakt samtidigt till skolan allihopa, men vi var redan 10 min försenade till lektionen. Då vi hade matte ;P

Efter skolan så skulle jag, Julia, Freja och Patrik ta bussen till T-centralen. Men vi missade den. så då hängde vi med alla till tuben ist. Sen skilldes vi alla åt. Utom vi tjejer, som gick av i T-centralen, och så kollade vi och köpte skor. och sen drog Freja. och då drog jag, Jennie och Julia och fikade inne i stan :)

The ganG ;) Fast alla är inte med på bilden.


(Lite mer in zoomad bild ;))

Julia, Freja, Jennie, Wille, Alex, Gabbe (med deo i händerna) Martin, Fredde, Erik, Alexander och Robin.


Lite kort...

Shue! Har inte gjort så jätte mycket sen sist, mest chillat, lyssnat på musik och pratat i telefon. Fattar fortfarande inte varför jag är så trött...
Imorrn är det fredag, och då börjar vi runt halv tio. och då ska vi ta bussen som vi alltid gör från tcentralen, och denna gång ska även Patrik med :) Vi ska antagligen ha kemi och matte imorrn, enligt vårat shema, så det ska bli nice och se vad vi ska göra där :) fast jag fattar fortfarande inte om kemi och natur är typ en och samma? hmm dagens fråga...

Nae nu måste jag ärligt talat ta något att äta!



Bilder på mig från idag ;)





hallo!:)

Sitter just nu vid tha computer och sjunger med till världens bästa låt!

Bellini - Samba de Janeiro<3
 

Kollar även på lite skor på din skos hemsida;) ska förmodligen dra till stan efter skolish imorgon med trisia och köpa ett par heta klackskor;)

Typ kanske sådana:
eller med mer klack:
Eller heta med nitar som ligger under "bestseller":


Vad tycker ni?


Dörren gick i lås...?

Kom precis hem!
Dagen har gått bra! Åkte vid halv tolv tiden, eftersom vi inte började förän typ tolv. så då åkte jag och julia tb och buss, och fick även sällskap av Alexander och Gabriel som tog samma buss.
Första lektionen var engelska. Vi gjorde bara lite små saker där, tills läraren typ råkade göra så att dörren fastnade, och vi fick inte upp den. haha det blev typ kaos, dessutom var vi på sjude och sista våningen, en del filmade och några försökte öppna dörren, utan att krossa glaset dåra, hehe.
Sen fick någon lärare komma och skruva upp hela glaset, och där fick vi sedan krypa ut :)
Sen var det Sam nästa lektion. och sen slutade vi efter en samling i caféeterian halv tre. Sen tog vi tuben för första gången hem, med allihopa :)




Godmorgon!

Idag börjar vi fem över tolv. och det betyder att vi har sovmorgon idag :) men jag vaknade halv åtta idag, och kunde inte somna om. Menmen det gör inget, för jag har hunnit duscha och fixat lite grejer :) så nu behöver jag inte stressa! ;D
Vi hörs när jag kommer, slutar typ fyra idag. Bye
 
Dagens Outfit!


Tjock tröja - France
Ljusrosa linne - Gina Tricot
Jeans tights - Gina Tricot

Lunch i Kungshallen

Dagen har varit nice :) Första dagen då vi började på riktigt, med lektioner. Vi började åtta idag (jag var tvungen att gå upp 06.00?!...) och på första lektionen så hade vi SH (samhällskunskap) och senare NV. 

Vi slutade tjugo över tolv idag, och då bestämmde jag, Freja, Julia och Jennie att vi kunde gå och käka inne i stan efter skolan, eftersom vi inte skulle få någon lunch idag i skolan. Sen så frågade vi om nån ville följa med.
Så vi blev väl runt 10 pers (från klassen), som senare drog till Kungshallen och åt. Mysig dag, och alltid roligt att lära känna nya människor :)

Nu är jag astrött! Är helt slut efter allt ;P dessutom är jag fortfarande lite blöt från när vi alla stod under sammanlagt tre paraplyer totalt i ösregnet. hahah!


Skön klass ;)

Hejsan! Nu har gymnasie tiderna börjat! Lovet it ;) (a)
Kan börja med att säga att gymnasiet är perfekt, och jag har även sköönaste klassen! :)
I idag så var det en full spexad dag! :)
Vi hade först lektion, då vi lämnade in massa enkäter och så och fick typ presentera sig själv och så.
På lunch/rasten var jag med Julia, Jennie, Freja och några andra. Nice peolpe :) och på e.m så hade vi tips runda, haha. och då delade läraren upp oss två och två. och frågorna var typ "hur många trappor finns det i hela skolan?" (och vi har typ 7 våningar, haha)   


Efter skolan tog vi bussen till Fridhelmsplan, och promenerade till Rålis och så. Sen tog vi bussen till Hornstull och åkte hemmåt. När jag kom hem så drog jag, mammsen och Cissi till Lyran och fikade. As fint väder idag ju! :D


Jag vid buss hållsplatsen, efter skolan :)


Julia :)


Dagens outfit :)


Jag och sötisen, vid Lyran ;)


Första skoldagen avklarad!:D

Hej! idag har dagen varit perfekt!:D den började med att jag och Trisia nästan kom försent till uppropet dvs första dagen på nya gymnasiet:) där så hade NV och teknikprogramet upprop samtidigt och vi delades in i klasser och suprise suprise så kom jag och trisia i samma klass:) toppen! vi gick till ett klassrum med våran blivande NV klass tillsammans med våra nya mentorer:) I klassrummet så fick vi lite papper som vi är tvugna att fylla i tills imorgon och sen så slutade vi runt 11:30 då vi efter det åkte till stan och fikade lite. Men våran klass verkar perfekt och det är många trevliga människor där! Så första dagen blev väldigt lyckad och hoppas att alla de andra dagarna blir desamma:D



Nu var SUM 09 slut

Då är det första dagen i mitt nya gymnasium imorgon! Intressant och se hur det är där :) känns konstigt att veta att det är där jag kommer spendera mina tre närmsta år ;)
Har precis dushat, och pratat med sötnosen Jussi in tha telefone. Nice nice, bestämmde lite grejer till imorrn, som när vi ska träffas och så :) Det blir bara två timmar imorgon, så jag kommer hem vid två kanske :)

Idag har jag gjort en hel del :) Var med Henrik, Cissi, Andreas och några andra, vi fikade, badade och ja lite olika saker :) Skönt att det iallfall var fint väder idag, eftersom det är min sista dag på sommarlovet idag för i år.
När vi skulle ner till bryggan så träffa vi även lite folk. men sen började det ösregna, så typ alla drog hem. haha utom vi som hoppade i vattnet ist. ;P Var bäst att passa på lixom:P
(Sry att jag inte har bilder från idag (utom den nedan) för jag glömde kameran när vi skulle ut)

Nu måste jag fixa mina lösnaglar. Vi hörs imorgon! Puss

Cissi gjorde ett fotto på mig när jag var på studsmattan :P



Lite bilder från igår som jag glömde lägga in!

Fika med sötnosen<3





Mycket händer och mycket skall hända!

Tjo Jussi här! har precis ätit god middag och ska snart bestämma och kolla upp lite inför morgondagen då första dagen på gymnasiet börjar! ska bli askul och hoppas att allt blir bra:) Idag så har det hänt ett och annat;) jag har tex fått veta av pappa att jag ska få en ny het bärbar dator:O asnajs ju! och har percis fått en ny TV till rummet som jag kan koppla in playstationet till och kolla på bra filmer på och spela sköna spel:D perfekt!


Love bärbar<3

Idag så åkte jag, pappa, Arne och Harald till drottningholm och gick omkring där samt fikade lite:D



Måste göra iordning mig innan jag drar!

Hejsan hejsan! Nice väder det är idag ;)
Nu ska jag börja göra iordning mig, måste duscha och äta lunch innan jag drar ner till Henrik och Andreas. För sen drar vi säkert ner till bryggan och tar ett dopp. Hoppas bara det går att bada, och att det inte är för kallt :P
Om jag inte hinner blogga innan jag drar, så hörs vi senare ikväll! Nås på mobilen btw ;) Bye!


Dagens låt


GODNATT!

Klockan är 00.57 och det är snart Söndag, snart 1 dag kvar tills det blir gymnasiet ;)

Ikväll blev det som sagt bara en hemma och slappar kväll! träffade aldrig Kim, kan bero på att hon var lite upptagen, och skulle göra lite andra saker till imorrn. eftersom hennes brorsa fyller år imorrn. Så that's it ;)
Och sen jag kom hem från stan idag, har jag bara chillat, varit ute med hunden, och sätt på Mean Girls. Mysigt mysigt :)
Ouups, kom just på att jag inte har ätit någon middag idag, och inte heller någon frukost. Naat good Patricia!

Igår kväll såg jag även denna film, som var en ganska bra film faktiskt :) Värd att se, om jag får säga det själv ;)



STAN

Då var man tebax från stan :) Var i stan med Julia, mysigt som vanligt :) Kollade runt i massa affärer, och fikade även på fiket uppe i Kulturhuset, typiskt oss. Denna gång hade vi inte shoppat så mke, typ ingenting, så ist så spenderade vi massa pengar på fika, då menar jag massor av pengar :P. Haha, så det slutade med att vi tog mer än vad vi orkade. och så hade vi almänt nice, och gjorde typiska jussi&trisia saker, haha. och dessutom ringde julia upp en viss "hemlig" person, som hade smsat mig hela sommarlovet, som jag inte visste vem det var, och kallade sig "en hemlig beundrare" så "den" personen, kom vi på idag. haha.
Efter fiket, vid fem tiden. Så drog gick vi mest runt och chillade. och fem min innan de stängde alla affärer, så han vi in i H&M för tredjegången typ, haha. och där hittade jag en bh som jag köpte. (bilder nedan)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Egentligen skulle jag träffa Kimsan, men eftersom hon inte har ringt så tror jag det inte blir något av idag med det. Så det blir säkert ännu en hemma kväll tonight, skönt med slappardagar, innan skolan börjar. För då börjar allvaret...

Och jag hoppas det blir suuper väder imorrn, soligt och varmt! För då kanske jag drar och badar med Cissi, Henrik och Andreas. Eftersom det var 100 år sen sist (inte riktigt... eller jo, ett halv år sen jag träffade Andreas, och Henrik innan sommarn) vi träffades. Så det skulle vara nice :)

Dagens köp :)
Rosa bikini överdel från JC (Rea, 40 kr, ord pris. 129 kr)
Svart Bh från HM 129 kr


Stan med Julia :)

Idag är det lördaag ;) och på måndag börjar jag mitt nya gymnaisum. Eller då har vi upprop :) Det ska bli spännande ;)

Nu ska jag äta lunch (inte för att jag ätit någon frukost idag... menmen) och göra iordning mig, och sen drar jag till stan med Julia :) så ska vi kolla på lite kläder och fika :) Låter som en bra ide :) ska bli nice!


Snacka om manikyr!

Har nu fixat mina vackra lösnaglar som jag ska i starten av gymnasiet nu på måndag!


Snacka om sexy!

Kram Jussy!

OLD TIMES!


Kollade igenom massa bilder från min mobil, och gud va många bilder jag hittade, ca: 2000 :O haha! :P kollade knappt hälften av alla på mobilen XD
och en hel del massa bilder på mig och jussi, från våra vackra dar, haha! Back in tha days!






Här är ett av tusentals bilder som vi har tsm ;) Lägger kanske in fler längrefram ;)

Yo!

har precis suttit mig ner i vardagsrummet med pappa, tobbe och Jannica för att lyssna på hur syrran hade det på KTH och det var ashäftigt som hon berättade om, de sakerna som hon har fått göra där:O unbeliveble:) nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på min asskön party spellista på spotify! samtidigt som jag fixar mina nya snygga lösnaglar som jag ska ha på i skolan:) lägger in för och efter bilder på dom snart:D pusspuss


Skön dag :)

Kom precis hem ;)
Var först en stund hos morfar, med syrran och mammsen. Sen så kom Rikard och skjussade oss till centrum. Där vi köpte lite smått och gott till kvällen. Eftersom det bara blir en hemma kväll tonight, skönt faktiskt :)
Påvägen hem träffade jag även Kim och några andra ute, så vi snackade lite, eftersom det var så länge sen vi träffades sist, eller hittade på någonting över huvud taget. Så vi bestämmde att vi skulle träffas imorrn eller någon gång i helgen och hitta på nått nice :)

Fick även några fina skärp av Titti :) Några i olika färger, i färgerna vit, svart, guld och ljusgrå.
Tänkte att man kanske kunde ha skärpen som på bilden. Eller vad tycker ni? :)

 

(Sry för att bilderna blev lite suddiga)


H.O.T.T.I.E!

Asså såg affisher från JC i skärholmen och fastnade för VÄRLDENS hetaste killmodell!!!



GAaah vad han är snygg, sexig, het! allt positivt som går att vara.


Hemma

Hade det super med farmor i skäris då vi gick omkring och kollade i affärer, fikade och köpte en fönsterputsare till farmors fönster:) så det var väldigt trevligt! Nu får man se vad jag hittar på:D puss puss


Bye!

Nu drar jag iväg till Titti och de andra :) Vi hörs när jag kommer hem!



Lite bilder...

Ja, nu sitter man här och väntar på att syrran ska komma hem och att alla slutar skolan. Sen får vi se vad som händer idag ;) det är ju fredag idag, något måste väl ändå hända :)

Hade lite tråkigt som sagt... så jag tog några bilder på lite grejer som är ganska nytt i garderoben... pallade inte göra kort på allt jag köpt under hela lovet lixom, det skulle ta flera år XP menmen, bjuder på dem här iaf. :)


Vita snygga klackskor (lagom med klack).


As snygg väska ;) från Frankrike :)


Älskade tjocktröja, också från France :)

Sexy bitch!

Godmorgon sötnosar, har precis sett lite på smallville och ska snart se på 7th heaven(a) love it! Idag så ska jag städa lite och kanske lämna tillbaka en bok till biblioteket om jag pallar:P ska även träffa farmor:D länge sen!!! och så ska vi åka en snabbis till skärholmen där hon skulle fixa något ärende:) trevligt trevligt!


Dagens outfit!

Planerna för dagen är inte helt bestämmda än...

Godmorgon, och då var man äntligen uppe ;) Vad fint väder det är btw, typ 19 grader :) fast lite blåsigt, men whatever? ;)
Planerna idag är inte helt planerade, beroende på hur vädret är och så. nu på förmiddan ska jag för det mesta bara städa och lite så (har redan packat upp hela resväskan;)) duktig som jag är ;)
och om vädret håller sig, och fortfarande är lika fint (varmt) ikväll / på e.m. så kanske det blir bad med några roliga personer man inte träffat på länge. Men om det blir lite för kallt för att bada ikv. så drar jag kanske en sväng till Titti, och se hur läget är där och så :) menmen, skriver mer senare idag när planerna för dagen är bestämda helt :)

Ps. Tänkte eftersom jag aldrig la upp några bilder på det jag köpte i frankrike och grejer från isommras, så kanske jag kan lägga upp lite bilder på det idag, eftersom jag precis har packat upp allting från resaväskan ;) Vi får se :) Håll utkik så länge! ;)


Lite grejer som jag fick hem idag :)


Skor från Din Sko, för endast 199:-


Mascara - L'ORIAL Från H&M för 165:-
&

Foundation - MAX FACTOR Från H&M för 160:-


Bh från Cubus för 99:-


Rosa nagellack Depend från Cubus för 25:-



Häftig dag!!!:D

Idag så hade jag och pappa en jättetrevlig dag tillsammans:D den började med att vi åkte till centralen där vi lämnade in en av syrrans tröjor till H&M efter det så gick vi till vattnet vid kungsan där vi gick på våran sightseeing båt. Det var en trevligt färd på en timme och 45 minuter, där man fick lära sig mycket om vårt fina stockholm:) Efter det så gick vi till donken och köpte lite snabbmat för att stilla vår hunger, efter det gick vi i olika affärer då pappa köpte en jättefin T-shirt och jag letade runt efter en fin tröja som jag vill ha men som jag tyvärr inte hittade...Efter det så gick vi längst drottninggatan från centralen till Gamla Stan där vi tillslut tog tuben och åkte hem:D Sen så hade vi fått ännu ett till ärende att pappa skulle hämta ut sin nya walkman mobil som han har köpt så vi gick en ganska stor runda här i området tills vi tillslut kom hem:D Hem ljuva hem, ahh:) haha men det har verkligen varit en lyckad dag!!!:)


Några foton som jag tog på mig och kanske den blivande outfiten som jag ska ha till första dagen i nya gymnasiet;)



Ni vet de pipade grejerna utanför affärerna?

och det hände även en sjuk grej när vi var där... vi var först i Cubus, och så köpte jag lite grejer, sen när vi skulle gå ut så började det pipa (i de där grejerna påvägen ut, för att man inte ska stjäla nått) lixom alarmet eller vad det nu är. men då hände det inget, och sen när vi skulle in på H&M så började det pipa igen, fast påvägen in. men ingen reagerade då heller så vi bara fortsatte, och sen så när vi skulle ut, så pep det igen, ahh va jobbigt det var! men då kom en personal och sa, att det kunde vara mobilen vi hade med oss som orskade, så vi gick vidare till kicks men då hände iget, och sen drog vi till Kapphal, jaa och då pep det igen, och nu kollade alla från donken, och personalen skrattade lite, Nu ville jag verkligen inte gå mer, detta blev ju bara pinsamt och jobbigt. men sen sa ena personalen att det var fel på alarm grejerna och så... hm? och sen när vi gick ut, så peeeep det igeeeeeeen, ahhhh! men då kom samma person från personalen och sa att det kunde vara något chipp i kläderna som man glömt att ta bort. och så frågade hon vart min tjock tröja var köpt någonstans, och den var från Frankrike... så hon sa att de brukade lägga in chipp i kläderna i andra EU länder, osynligt typ, och glämt att ta bort den. Så hon kollade igenom min tjocktröja och hittade chippet, på en ettiket innanför, och så stod det på "klipp bort innan användning" ahh som om vi visste det lixom. och så klippte hon bort den. TACK! och så kunde vi gå vidare utan några pipande ljud iforts. ;) Jobbigt jobbigt. menmen sånt händer...!? och kom ihåg: Titta alltid om det finns något chipp gömt i kläderna, och du shoppar utomlands. Framförallt i dem!

Fuck på chippet som låg i min tröja!


Hos frissören!

Imorse var jag hos frissan, så jag var tvungen att vara där vid tolv tiden, och så tog det två timmar tills det blev klart. För de som undrar så skulle jag bara slinga håret mellan blondt typ, eftersom jag hade typ platina blondt hår innan, så jag ville ha nyanser, inte se ut som en värsta peruk lixom... så jag slingade mitt hår med typ mellan blondt, men det blev inte så jätte stor skillnad. så det är inget man lixom tänker på precis, bara att nu ser håret mer naturligare ut, och mer blont än platina. Som jag ville ha det :) men eftersom frisören (känner min mamma) själv inte blev så nöjd (hon ville att det skulle bli mörkare slingor, som det egentligen skulle ha blivit) så ringde hon hem när jag kom hem, och sa att jag kunde få en ny tid typ denna lördag, och att hon kunde slinga om hela håret fast med lite mörkare slingor gratis, om jag ville. Men jag tycker faktiskt att det blev bra som det blev ;) så jag tror det får bli som mitt hår är nu ;) blont men lite mer naturligare! :)

Och sen drog jag hem, och sen drog jag och mammsen och shoppade lite grejer, som jag behövde :)


Skriver när jag kommer hem ikväll!

Oj! Nu måste jag äta, ska dra om tjugo min! Vi hörs ikväll<3


 


Jag och sweetisen nyss :)


Undra hur mitt hår kommer bli idag, såhär ser mitt hår ut nu iallafall <3


Solen skiner, glada miner!

Vaknade för en stund sen och har precis rakat benen och satt kräm på:) finns inget bättre en nyrakade ben(A) snart så ska jag hitta en liten outfit för dagen och så ska jag packa för åkturen med sightseeing båten:D



Mitt hår 09

Godmorgon!

Vaknade precis, med det var väl ändå helt okej, eftersom jag ändå skulle upp senast tio idag för att hinna iväg idag till frissan. Ska snart ta och äta frukost och sen fixa iordning mig. Kanske lägger in nån bild innan jag drar ;) Vi hörs så länge :D

   
Mitt hår vintern 08, ibörjan av år 09 (ända bilden jag hittade just nu)
 
Mitt hår Feb 09 - Juli 09


Mitt hår nu Aug 09, (bild tagen igår) klippt och blonderat.

01:22

Sitter nu vid datorn och har för en stund sen kollat på fotbollen med pappa mellan FC Barcelona och Manchester City;) ouff bra match, plus att våran egna Zlatan Ibrahimovic spelade sin första match i Barcca!
Våran egna Ibrahimovic som vann den italienska skytteligan har blivit uppköpt av ett av de bästa lagen inte mindre än Barcca! En stor hyllning till honom:D

Zlatan ger tummen upp för FCB (F.C Barcelona, Barcca)

Imorgon så kommer ett och annat att hända:) ska först åka med pappsen till stan och lämna in lite kläder åt syrran på H&M som hon inte vill ha, pappa tog ledigt från jobbet så att vi kan göra något roligt tillsammans i det fina vädret som bör komma:) iallafall ska också köpa ny comviq kompis till mobilen så att jag kan börja att äntligen SMS mina gullungar:) sen så ska jag och pappa har vi bestämt åka med en sightseeing båt genom stan!:D (har alltid velat göra det här i stockholm stad för att se det fina samhället som vi lever i). Så det kommer att bli en trevlig dag med pappa(a)


Hehe slänger in en gammal bild på mig ifrån när jag och trisia var i Rättvik och härjade:P vilken sexig kalender som jag håller i och som nu hänger på väggen vid min dator, vilken bild! Cool eller vad!?:O



Go'kväll!

Dagen har varit hur skön som hälst, en hel slappar dag :) Slappat och slappat, har mest fixat massa saker som jag verkligen behövde göra, men det har varit hur chill som helst. Har fixat hela rummet, och har rensat massa grejjer, som smycken, smink, kläder, väskor och sånt. Skönt att bli av med lite grejer ;)

Imorrn blir det shopping hela dagen! + att dra till frisören och fixa håret ;) (som typ kmr ta 2 - 3 timmar, förvarnade dem)

Vad som måste köpas imorrn

Skor
 Lite nya kläder är alltid bra att ha ;)
 Underkläder
 Rosa nagellack
 Smink



Äntligen hemma:D

Tjabba alla bloggläsare! nu är man äntligen hemma och har knappt lärt sig dator skrivbordet eller vant sig med Å Ä och Ö eftersom det är anorlunda i Frankrike:P Men det var full fart på hemresan och när man kom hem så var man alldeles slut, pust...Men kul hade vi verkligen. Konstigt att vara hemma efter alla dessa veckor! Men har precis hittat min plats för dagen, vid datorn;) vaknade på morgonen av storesyrran som precis har börjat på KTH, *stolt* är så glad för hennes skull och hon trivs jättebra där!:D följde med henne ner till telefonplan för att gå upp med ett paket åt henne. Efter det så kom jag upp kollade på The Dark Knight och åt frukost sen så tog jag en kopp kaffe och satt mig här vid datorn och håller på att kolla upp bra låtar. Älskar DJerna Spencer & Hill! Dom gör asbra beats!!! Hittade asbra partylåtar ifrån alla olika länder! Många ifrån Frankrike:) Love!

En älsklingslåt som man hörde överallt i affärerna i Frankrike<3

När jag kom hem igår så välkomnade pappa mig och vi pratade om att jag ska börja få bidraget om jag städar två gånger i månaden så det låter absolut lovande:D och efter det så kom storebrorsan hem med en vän och hälsade på sanbbt så det var trevligt! Men Jannica (storesyrran) var på KTH hela natten så hann inte träffa henne då. Mamma berättade även att hon skulle åka till Spanien idag:O WOW:) Jag kommer och hon åker. Haha alla kommenterade mitt hår;) Brorsan och syrran gillade det;)


Lite bilder som aldrig kom upp...


Julia och jag vid poolen


Julia och jag ;)


Vi i bilen påväg till the rave


Julia och jag (det var innan jag blonderade utväxten...)


Jag efter blonderingen...


Samma där...


ja... det blev väl bra, men kanske lite för blondt bara hrm...

Tjena tjena

Onsdag idag, vaknade av att jag ramlade ner på golvet, ducktigt...
och att syrran var påväg till skolan (som hade upprop i skolan today) i min gammla skola, som jag precis gick ut innan sommarlovet. haha stackars henne, som har fyra år framför sig nu i denna skola... that's bad...

Sen när de kom tebax vid tio tiden, så drog jag, mammsen och syrran till frissan, där de skulle kolla på mitt hår, och  tyvärr så var ja tvungen att klippa topparna. Blir alltid onöjd efter att något rört mitt hår, argh... menmen... what to do lixom?
och sen drog dom tillbax till skolan, syrran hade utveckligssamtal, och jag drog hem med bussen.

Imorrn har jag beställt tid hos frissören, och ni kanske undrar vad jag nu ska göra, efter att jag nyss blonderat utväxten. Men det får ni se imorrn, för jag vet själv ännu inte hur det kommer bli...

Puss Trisia

Min kära kamera är tebax!


Äntligen så har jag fått tillbaka min underbara kamera! Som har legat på lagning i några veckor, medans jag var i Frankirke. Nice nice! Så nu kan jag börja använda den igen! och behöver inte längre låna daddys kamera som jag gjort resten av lovet ;)
Det är den som är på bilden, (köpte kameran för ett halv år sedan, i Feb/Mars 09) fast min kamera 8.1 mega pixel ;)

Puss Trisia

Ensamma på flyget!

Tjo hejsan!
Då var man hemma igen! Från varma Frankrike (39 grader idag) till sweden, lite mer mildare väder här dåra ;)

Nu är det nästan bara en vecka kvar tills sommarlovet är slut, så snabbt allting har gått. Fast jag tkr ändå man har hunnit med allt typ. så på måndag blir det tha first day i vårat nya gymnasium, lite lyx att vi har en vecka mer än de flesta andra ;) hehe.

Dagen har varit 100% kaaaos!! Var ska jag börja? tullvakterna kasstade bort julias krämer, alla var otrevliga, kom sist i kön bara för att de tog de som var sist först... inga platser brevid varandra, bara för det. när vi landande så började alla typ skrika för de trodde vi skulle krascha, och sen apploderade de för att vi inte gjorde det, vi fick vänta tills alla hade gått ut ur planet för att hitta våra väskor som de (de som jobbade på planet) bara hade kasstat upp någonstans i hyllorna. Fick springa till bussen, och sitta där i en och en halv timme. och sen blev det ännu mer kaos vid tcentralen, och cissi började gråta... ja behöver jag säga mer? kaos kaos kaos! + att Jag, Julia och Cissi åkte heelt själva. Kanske inte låtet så jobbigt, med det var en mardröm!


Puss Patricia


Några sammanfattade punkter för de senaste dagarna

Solat och badat med piña colada i de 37 C det har varit varenda dag
Varit i de närmsta städerna
Varit på nattmarknad vid midnatt
Vi har följt Gangstah trenden genom att skaffa ett par biggah Bling Bling!
Vi har varit i Pont Du Gard där vi har hoppat ifrån klippor,
- och såklart händer det samma sak som alltid när vi är där. Alla killar bara börjar snacka med än, fast så smarta som vi är så låtsas vi att vi inte kan franska, för då snackar de bara på med varandra, eftersom de inte fattar att vi kan franska, och sen när man har hört vad de har sagt, om oss. Så slutar det alltid med att vi går därifrån och säger någon fras på franska till dem, och då hör man alltid samma visa "f*ck, de fattade vad vi sa" pinsamt pinsamt grabbar... >.<
Vi har varit på mega dunka dunka rave party, utan massvis med fjortisar!

Innan vi drog ut igår!


Fredag!

Nu ska vi dra ner till en fest i stan, skriver mer nr vi kmr hem! Ha en nice freda kvll! Puss!


Sommarkatter!?

Har varit här i Frankrike nu i 16 dagar och har haft en underbar tid med Trisia och hennes familj! Vi har haft det asnajs här med poolen och alla utflykter. Men något som jag har hackat upp mig lite på är alla dessa hemlösa katter och hundar! dom har inget hem och får klara sig själva och det som är det hemskaste med detta är bakgrunden till varför dom har hamnat ensama utan något hem.

Jo, det är till en stor del för att folk bara använder dom som sommarkatter!? det är bara sjukt då t.ex. en familj köper en gullig katt på deras sommarställe bara för att ha någon som dom kan leka med och kela med för att sedan bara strunta i den när sommaren är över, det är hemskt! och absolut inte akseptabelt! att vissa inte fattar att man kan leka med andras liv sådär bara för att själva bli tillfredställda...Samma sak var det i Turkiet och Grekland som jag var i, det är inte bara hemskt för djuren utan också för oss andra som får se dom lida. När man såg alla djuren vara så magra och ha sår över hela kropparna.
Det! är hemskt!


I<3Music

Shoo Patricia vid datan!

Vaknade för första gången rätt tidigt idag (halv elva?) medans de andra fortfarande sover :P fast vi kom ju inte i sängs förän halv tre igår, som vanligt. hehe.
Idag blir det bara en chilldag, sola och bada vid poolen, dra en snabbis till supermarket (ska köpa blondering till mitt hår bla. annat idag oxå) och lite sådant chill. Naajs najs! ;)

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik! Sen blire frukost och sen poolen när de har vaknat ;) Puss <3



Lyssnar just nu på...

Pont Du Gard igen!

Tjena!
Dagen har varit toppen!
Mke sol och mke folk, som vanligt ;) Vi var som sagt i Pont Du Gard, med Cissi, Rafael, Carine och Adam, nice nice vare.
och som vanligt träffar man på lite folk, och då menar jag mer som så kallade stalkers, haha. Killarna (kolla första bilden, vid berget, där de står) och det var visst samma killgäng som förra gången... really nice ? *host*

En liten rolig grej som hände i början av dagen där, var när jag (Patricia), Jussi och Cissi hoppade från en klippa och sen skulle komma upp, och då skulle jag börja, och sen slutade det med att vi fick hjälp av två söta killar som hjälpte oss upp, och ena hoppade t.o.m ner i vattnet för att Jussi skulle få hjälp haha så söta. och roligast av allt var att sedan kom en liten kille i typ 13 års åldern, och hade problem med att komma upp till klippan, men då dissa de bara han, och ist ställde de sig mot klippan och tände på en cigg med solbrillorna på. hahahh...


Och dessutom så hoppade Jussi tillslut från berget! Berget som var förbjudet att hoppa ifrån. Naughty Girl?! haha. sen när hon skulle hoppa igen, så kom 6 stycken poliser som bevakade hela berget så ingen hoppade. Så det blev aldrig ett andra hopp för Jussi. Hehe!



Sorligt sorligt... hahah!

Hottie hottie...

Jussi Go Diving!


Jussi hoppar från 15 meters berget, bad girl!

Pont Du Gard!

Godmorning!

Vi vaknade vid tolv tiden idag, och nu väntar vi på att Carine och Adam ska komma hit, för sedan drar vi till Pont Du Gard, kommer ni ihåg? där vi var för några dagar sedan, och där vi hoppade från klipporna, & dit ska vi idag! :) Skriver mer senare ikväll! Puss!

Idag ska vi även upp på 15 meters klippan, tror ni Jussi skulle våga hoppa därifrån? eller räcker det med att det står en skylt att det är "på egen risk" som det blir enklare för henne att tacka nej?
Dagens fråga...



On the mountain!

Hellu! här så kommer lite bilder ifrån gårdagen då vi besökte berget här utanför som är hela 150 m högt!


Jussi och trisia on the stairway to heaven!


På det vackra berget


Vi äger världen!


I klostret på berget;)


Fina utsikten över vårat place från berget

Chill vid Poolen!
















Sola och bada med piña colada!

Bilderna avslöjar vad vi har gjort idag! (Sry den uppdaterades aldrig igår! så detta e bilder från igår!)

En skön technolåt som ni kan rocka loss till medans ni kollar;)
 





















Godmorgon!

Vaknade precis, och klockan är redan halv ett typ. hehe. och jag är den ända som är uppe, alla andra sover fortfarande som stockar ;)
I natt kom vi hem vid tre, efter att ha varit med Laurent, det var jätte kul att träffa honom eftersom det var ett helt år sen sist. Vi chillade ute och pratades ut, mke grejer hade ju hänt sen sist. och sen lite senare så kom fyra av hans polare och gav oss lite sällskap. och sen vid tre tiden började alla röra sig hemåt.

Nu vaknade precis Julia och Cissi, så nu ska vi dra ner och äta frukost på terassen, såklart  är dt fortfarande lika fint väder som det brukar vara :D
Ps. Förra inlägget uppdaterades aldrig, ahh så jag la upp den nu.


Laurent & Mike SUM 08

Laurent och Mike SUM 08

En trött Mike SUM 08

Vi drar ut nu!

Nu är klockan snart 01.30, och vi ska ut och träffa Laurent!
Skriver mer imorrn! Kanske blir lite senare, eftersom vi lär sova en hel del. Beroende på när vi kmr hem!
Puss!

Klipporna!


Tyffingarna N°1!








Badstället vi var på idag, Pont Du Gard.
Sjukt roligt med mke folk och allt hoppade från klipporna! Underbar dag!
Bilden är tagen på kvällen (drf det inte e så mke folk just då) och från en bro som vi är på.


Berget som var "på egen risk" fast några tog mod till att hoppa ändå. Thihi! Som var minst 15 meter hög.
Alla småungar vågade iallfall hoppa :P


Några killar som hoppade från klippan, som var fem meter. Där även duktiga Julia hoppade ifrån :)

Haha det var en sjukt rolig dag, även fast vi aldrig fick vara ifred... efter massa killar som bara hängde efter heela tiden. (om man bortser från de så var dan super, haha!) Jobbigt jobbigt. och de talade t.o.m TYSKA med oss för de trodde vi var tyskar, gaha! och de stod på den största klippan för att visa att de var modiga, men slutade alltid med att de vände och något hopp blev det aldrig av...  Men sen slutade de när de märkte att vi dissa dem, totalt!
& That's it!






Rap Das Armas

Skön sommarlåt!

Cidinho & Doca - Rap Das Armas (Lucana Summer Remix)


Sommarplågan?

Det får inte vara sant...

Patricia here! Förlåt för dålig uppdatering btw!
Det har hänt lite grejer sen vi skrev i bloggen sist.
Självklart är vi fortfarande i Fankrike, på mitt sommarställe, vid staden Avignon.
Sen sist vi skrev så har vi inte gjort något speciellt. Mest bara chillat och tagit det lungt, solat vid poolen och lite sådant.

För någon dag sen köpte Julia blondering till håret. Så jag blonderade hennes hår, och braa blev det faktiskt. Så en dag senare köpte jag också blondering, tänkte att jag kunde blondera utväxten jag hade. Men klart blir jag inte alls nöjd (e krääsen...) och ångrar helt att jag ens rörde håret från första början! Att jag ens tänkte tanken (??) Det blev inge fel alls egentligen, men jag vill ha tebax min f.d utväxt och slinga utväxten hos frissan ist. för det blir absolut mke snyggare och ser inte lika billigt ut... ush! Så jag ringde hem till Mammsen som är hemma i Sverige och bad henne ringa och boka tild hos frissan, på direkten! och sen slutade dan med att Julia fick resten av blonderingen jag hade kvar. Nu hoppas jag bara på att frissan kan fixa lika bra som jag vill ha det!

Igår kom vi inte i sängs förän vid två halv tre. Vi satt uppe och snackade med Laurent (en kill kompis som bor knappt fem från oss, i samma kvarter. Här i France!) och jag vet inte vad jag ska säga... för det första så ville han träffa mig och Julia två på natten, men det pallade vi verkligen, då skulle vi vara ute till sex på morgonen, as usual. och sova bort heela dagen. Så det tackade vi nejtack till, iallafall denna gång. haha. Sen vet jag inte vad som hände, men han berättade tydligen att han hade bråkat med Mike (min barndoms kompis, sen tio år tebax, som bodde brevid mig förut, men som nu har flyttat till ett annat ställe i närheten, tio min härifrån med bil) och de var nu osams. och han berättade saker som Mike hade gjort och så, men själv skulle jag aldrig tro något sådant om honom... jag känner honom... tillräkligt, att han aldrig skulle göra något sådant. Men nu vet vi inte om Laurent bara hittar på eller talar sanning, men det märker man väl med tiden... (själv har jag har kännt Laurent i 1 år, och Mike ca 9 elr 10 år + att Mike är 15 år och lite yngre än Laurent,),
Så vi får se vad som händer! och vi kanske ska träffa Laurent ikväll. :)

Nu ska vi till supermarket, och sen blire bad för oss, i Pont Du Gard. Ha en bra dag! Hoppas det är varmt i Sverige, här är det +30 grader i skuggan, minst!


Discolåt!

BOB SINCLAR FEAT SUGARHILL GANG - Lala Song (Tocadisco Remix)


Bilder från i onsdags!









Saint Marie de la Mer

Vi har precis ätit frukost och snart ska vi dra till Saint Marie de la Mer där vi ska bada och sola samt gå omkring i den fina lilla staden, där kyrkan ifrån Da Vinci Koden-boken finns;)
Tänkte tipsa om en asbra tysk "Rap" låt som heter Türlich, türlich! 
 
Kisskiss

Make-over!

Hellu!
idag så har vi haft ännu en slappardag. Vi har solat mycket och jag (jussi) har blivit asröd;) har även hunnit med mckt matte;) senare på dagen så åkte vi till den stora matbutiken Carrefour, där jag köpte hårfärg eftersom jag ville testa och färga mitt hår till en lite ljusare blond, så vi hittade en bra hårfärg. Så kom vi hem och trisia satte in hårfärgen i mitt hår och lite i trisias. Vi trodde inte att det skulle bli så stor skillnad, men sen så fixade jag och trisia våra hår och torkade osv och resultatet blev perfekt! exakt som jag ville ha det;) så jag är asglad;) har även fixat till våra naglar. Så nu har vi gjort äkta makeovern. Snart ska jag gå en snabbis i duschen och fixa mig lite som noppa ögonbrynen osv.
lägger kanske in lite för och efter bilder;)


Cha Cha!

Hej alla bloggläsare:)

Jussi is in the building! tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg från dagen, men lägger in bilder imorgon.
Idag så åkte vi till en marknad tidigt på morgonen i Tarascon, där så var det mycket fina saker för billiga priser så det blev mycket shoppande. Vi köpte lite saker som väskor, mycket smink, plånbok osv. är väldigt nöjd med våra köp.
Efter det så gjorde vi inte så mycket mer utan hade lite manikyr här hemma då jag använde fransk manikyr och trisia satt på lysande rosa nagellack.

Höres imorgon,
Kiss Kiss


Love!

Asskön låt!

MiickZor - Fjortisbooi

Tja pe0ple!

Dagen har rullat på som vanligt. Idag gick jag (Patricia), Jussi och Cissi upp vid ett haha. och sen blev det iväg till supermarket Carrefoure, och på vägen hann vi även en liten snabbis till Mike (barndoms kompis sen typ 10 'r tillbaka) och sen hann vi även shoppa en hel del också. Nice nice!

Hur är vädret i Stockholm? =)
Här i France, Avignon. Har det varit lite monligare än vanligt faktiskt. Men det var tillräckligt varmt, eftersom det inte brukar bli mindre än 27+ grader.

Två bilder från idag, två av alla de 6 djur vi har här.

Jussi & sköldpaddan


Jag & Lady

Fina bilder fran tha city!

Tjena !

Idag har vi som sagt mest bara slappat. Vi har hunnit med en promenad  till lilla byn, pa vagen sa traffade vi aven pa tva killar som vi umgicks med har forra sommaren, Mike och hans storebror Jonathan, trevligt trevligt! Hoppas att vi traffar pa dom nagon annan dag ocksa.

Vi har tagit nagra bilder fran idag som vi slanger in har under.

Hoppas att ni har haft och har ett trevligt sommarlov!:)
Kram



 

En liten snabbis

Choooo!
Idag har vi inte gjort s mke. Vi har mest varit hemma och bara segat vid poolen. ( Ahh pallar inte med franska datorer àç_è-('"é& Great!! ) Drf vi inte skriver mke just nu.
Men snart ska vi dra ut en promenad. Skriver mer sen nr vi kmr hem! Byee, Puss!


En bild pa halva terassen. (forsta dagen det har varit moln :O)


Pooolen!

Shopping day

Hejsan pe0lpe!
Nu sitter vi här i väntan på maten. här är det såklart fint väder och sjukt varmt som vanligt. Hur är det i Sweden?
Idag var vi i stan Nimes hela dagen och shoppat loss och snackat med fransmän, haha. 
Julia som blev en äkta shop-o-holic. också haha!
och nu har vi precis dushat efter ett dopp i våran egna pool! That's nice!






RSS 2.0