Nu drar jag ut igen!

Hejsan!
Nu så är jag äntligen hemma, och har ätit och fixat iordning mej inför kvällen.

Idag så åt jag lunch med familjen + farmor&farfar på NK. sen så kollade jag på en bikini, som jag köpte (kmr bild på senare) och sen så åt vi glass i det fina vädret, jag klarar mej inte utan glass, så varmt ute lixom!
Sen drog vi till Åhléns City, längst upp på en uteservering och fikade lite. Sen taggade vi hem, vid fem halv sex tiden.

Nu ska jag se hur det går för Jussi, eftersom hon nyss kom hem. och vi ska ner och träffa Elias och några vid vattnet om en liten stund. Får se vad som händer! Bloggar mer när jag kmr hem, och Jussi får oxå göra det! (a)
Puss! <33


Blir dom här kläderna igen ikväll! I love them!

vi hörs senare

hejsan'

ska dra in till stan om tjugomin, och äta lunch. nu har jag loggat in på pappas data, som är sjukt irriterade, så därför blir texten som den blir nu...

ajuste. måste bara säga att igår fick man reda på vilket gymnasium man kom in på. aa man kan ju undra vart jag kom in. men jag kom faktiskt in på mitt första handsval, som jag verkligen inte trodde jag skulle göra. så då blir det nackademin city nästa.

nu måste jag tagga, vi hörs. puss<3


Bilder från i Lördags!

Ja, nu så lägger jag in några bilder från i Lördags.


The Rave "Tillsammans 09" haha ja... så såg det ut XD


Ja... så blev "efterfesten" ^


Jussi, Anders, Sebbe, Tobias, Sandra & halva Simon på bilden 


Anders, Sebbe, Tobias, Sandra, Simon och Annie


Haha, ja... alla var inte riktigt vakna vid fyra tiden på morgonen.


Långholms badet!

Hejsan!
Förlåt än en gång för dålig uppdatering...
men Jussi verkar har försvunnit helt (?)

Idag var det väldigt fint väder! 29 grader kanske? menmen. Jag drog och mötte Jussi i örnsberg, och sedan åkte vi vidare till Hornstull. och gick till långholmsbadet. Vi fick värsta "bra" beskrivingen för att kunna gå dit. haha. så vi följde bara efter de som hade badhandukar och badkläder (a)... sen träffade vi Jannica och Tobbe och var med dem. nicenice. sen drog vi vid fem tiden till donken och åt. och sen hem en liten snabbis. och sen träffade jag Jussi igen vid åtta tiden.Vi var ute och så och lite hemma hos henne. För vi väntade egentligen på att Elias och några polare skulle fixa lite grejer, för att vi skulle typ träffas senare, var planerna. Men tiden gick och jag å Jussi pallade inte vänta, så vi drog till stan en stund... sen taggade vi hem. och sen ringer Elias vid elva/halv tolv tiden och säger att de är klara nu (haha) och undrar om vi vill komma till dem, där han, hans polare och Linnea var. men kände redan att det hade blivit lite sent, 1. så var astrött, 2. så måste upp tidigt imorrn. så det blev inte av ikväll.


Efterfesten hos Simon

Hejsan! Förlåt för dååliga uppdateringar under hela dagen... men det har varit fullt upp!
Men kan berätta en kort sammatfattning vad som har hänt.

Igår efter middan drog jag och träffade Jussi i Örnsberg. Vi drog till "The Ravre" även så kallade "Tillsammans 2009" i Trekanten. haha fråga inte varför vi gick dit (?) men vi ville bara se vad som hände^^ men vid tio tiden så var det slut, inte för att vi var där så länge, kanske bara en halvtimme max. men vi träffade lite folk som vi kände. sen när vi skulle dra därifrån, så frågade Sebbe och Tobias om vi ville följa med på efterfest. Så jussi och jag bestämmde oss att träffa dem i Liljeholmen efter vi hade fixat en sak hos Jussi.

Sen när vi gick hemifrån så hörde Tobias av sig, och sa att hemmafesten hade flyttats från Liljeholmen till Hässelby, haha så jag och Jussi visste inte om vi skulle skita i det elr inte, eftersom vi inte pallade åka så långt... men men. Vi bestämmde oss för att åka istället, för Elias och de andra som hade varit på fest i hägersten hade blivit utkastade efter att polisen typ kommit hem till dem, så alla hade typ åkt hem. så tillslut så åkte jag och Jussi till Alvik, och träffade Sebbe, Simon och Tobias. Sen drog vi till Hässelby. och träffade Annie, Sandra och Anders. Sen drog vi hem till Simon. Det blev en lugn och skön efterfest. och vid femtiden på morgonen då alla var vakna förutom Sebbe. så taggade jag, Sandra, Jussi, Annie och Andres hem.

Idag vaknade vi vid halvtolv, efter att kommit hem halv sex, några timmar innan asså... sen drog vi dirr till Freddhells. och badade. Sjukt varmt var det! och inte blev det bättre när några killar försökte impa på oss hela tiden. och ville att vi skulle hoppa från det högsta berget med dem. haha. menmen! Vid sju tiden drog jag till farmor&farfar och åt middag, och somnade typ en timme framför tv:n, och nu är jag äntligen hemma!

(Bilder från igår kommer senare!)


"I Know You Want Me" lyssnade jag, Jussi och Sandra på typ hela kvällen igår/imorse, hihi!







Festen i vinterviken!

Summerfeeling
Fest i vinteviken tonight! Idag så har jag och Jannica åkt till stan och haft hel kul! Hare alltid bäst med dig syrran!
Där så köpte jag två as snygga klänningar från H&M, en som jag ska ha som strandklänning och en som jag kommer att ha vid lite "finare" tillfällen;) Köpte även en underbar övertopp till bikini på H&M som är översnygg! slänger in lite bilder på dom sen. På stan så lekte jag och syrran lite SOFO! askul! haha. Vi gick även till Burger King där jag köpte en latte med cup cake, så gött.
Efter staden så gick vi till vinterviken där vi såg äkta typ Rave partyt haha så dit ska jag och Trisia sticka nu;)

Kom till "Rave Partyt i vinterviken vett jah!


En varm dag på landet!

Hejsan! Sry för dålig uppdatering idag... hann inte skriva innan jag åkte imorse vid tio tiden.
Dagen har varit nice! Var i Norrtälje på Yvonnes landställe. Där det kom massa folk, för att fira hennes kille som fyllde år. Så lite ruuligt folk kom ju, det var väldigt fint väder idag också, så liite varmt var det ju inte...
Sen åkte jag hem vid fem tiden. och efter en timmes sittande i bilen, och 45 min i tuben, så är jag äntligen hemma!

Nu väntar jag på maten, och efter middan ska jag fixat iordning mej, för sen ska jag dra ut och träffa lite niice people. Jussi smsa å sa att det var lite fest å så... så vi får väl se :) Skriver mer sen när jag kommer hem ikväll!

Dagens outfit!



Lite övriga bilder från dagen. (Ursäkta för dåliga bilder!)


Nicklas, Viktor, Cissi & Cecilia


(Jag åt vänster iallfall)


Nicke leker med hunden ^


Yvonnes assöta hund :)




Norrtälje nästa!

Hejsan igen!
Klockan är tio i tolv, om det inte var så att alla var här tills nu, så hade jag sussat för länge sedan... typ. Är verkligen astrött! Hm, men aja, det var iallafall nice att träffa dem igen. Vi gjorde inte så mke, åt med alla de vuxna, och sen drog jag, Cissi och Henrik ut en stund, så de va nice.

Apropå att jag vill lägga mej lite tidigare än vanligt ikväll (har inte hamnat i sängen före två sen sommarlovet började...) är att jag ska vara klockan tolv i Norrtälje imorgon (som ligger minst två timmar här ifrån?) där jag kommer typ vara hela dan. Träffa lite folk, (blir säkert badning oxå) och maybe så blir det lite fest. Ska bli nice. Men naae nu måste jag verkligen tagga, ska upp åtta imorrn (?)


The king of pop is dead

Säger bara en sak...Wow!
Har precis kollat på en dokumentär om MJ (michael jackson) han dog sorgligt nog idag av en hjärtinfarkt ynkla 50 år. Tänk hur mycket han har presterat under alla dessa 50 år. Det är helt fantastiskt! The king of pop is dead:(
Älskade hans musik, den kommer för alltid leva kvar i mitt hjärta!
Såg även på fotbollen tidigare idag och för att citera citatet ovan;
Säger bara en sak...Wow!
Verkligen jobbig match som slutade 4-3 till England efter många strider. Säger kortfattat att Sverige spelade underbart och längtar oehört mycket till dom blir Sveriges nya landslag.
Ni har kommit långt och kämpat väldigt bra!
Sverige!

En bild tillägnad Michael jackson:

R.I.P Michael Jackson
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta!<3


Fredag

Hejsan!
Kom precis hem, från frisören. och dagen har Jussi redan skrivit om. Ja och det var exakt som hon beskrev det, Asnice!

Ja, vad kan jag mer berätta? Farmor&farfar är här hos oss nu. och själv väntar jag på att Henrik och Rikard ska komma. sen blir det middag med familjen, farmor&farfar, Rikard och Henrik. Så de nice. Får se vad som händer sen. Menmen, vi hörs så länge!



Haha, den här låten är sjukt bra ^^ har så många underbara minnen ifrån den!
Synd att den inte blev sommarplågan09.



Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav!

Textraden; Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav. Är det som passar bäst in på denna dag. Har varit oehört skönt och trevligt i denna sköna sol. Jag, Jannica, Rickard, Marri, Tobbe, pappa och såklart Trisia åkte till några klippor och hade hel mys. Vi hoppade och dök i från bergen och det var så skönt. Har precis kommit hem och ska snart se fotbollen, såklart!

Fotboll mellan Sverige och England i U21
Något som alla borde se är fotbollen som kommer idag klockan 18:00. Den är mellan Sverige - England och det spelas i en kupp som heter Under 21 där bara spelare under 21 får spela, det är en kup mellan landslag. Detta är semifinalen i denna kup så det är extra speciellt och jag har följt nästan alla Sveriges matcher i U21 och de spelar väldigt bra, 100 gånger bättre än vårat "riktiga" landslag.
Alla får nu kolla på denna match och hejja på Sverige!

Bilder från denna sköna dag:



Ps; Hejja Sverige!

Så söt, var bara tvungen att lägga upp!


My feeling!

Ännu en sweet dag, igår så gick vi på "En ljummen i gräset" och den var väldigt trevlig med skön sommarmusik och defenetivt sköna personer. Efter det så gick vi hem i den varma sommervärmen och kollade på succén "Dum, Dummare" så rolig film.
Nu idag så är jag redo att åka till the beach med en massa trevliga människor och ska sola skiten ur mig haha och hoppa från några klippor ner i det sköna vattnet:)

Några bilder från gårdagen på "En ljummen i gräset"






Shopping!

Dagens Outfit!



Lägger in lite bilder på det jag köpte i stan. Här nedan.



Svart tub/kjol som passar perfekt till ett vitt/svart linne. Gina Tricot 99 :-
Ett vanligt enkelt linne, köpte den för att den passade bra till tuben... H&M 49 :-
Silverfärgade örhängen. Gina Tricot 49 :-
Två par shorts, i färgen vit och rosa. Gina Tricot 199 :- st.



Två rosa nagellack, som har olika nyanser i rosa (Nr 59 &55). Cubus 2 för 39.
Rosa blir min sommarfärg i år. Love it!



Köpte även "brun utan sol". Nu när det är sommar, så behövs det inte. Ni kanske tyckte det var onödigt köp? men nej. jag var envis efter att pröva och bara se hur den var. om den var lika bra som alla säger.
Varför den är mycket bättre än de flesta andra: Åhlens egna brun utan sol är den bästa jag prövat. Har tidigare prövat på "Dove's" och "Garnier Ambre Solarie". och av dem har man bara blivit orange & fläckig, inte alls nice!
Men av Åhlens egna brun utan sol, så blir man varken orange eller fläckig. Dessutom har den en bättre lukt/doft, luktar inte lika mycket "brun utan sol", tycker jag.
Åhlens brun utan sol ger även en bättre och mer "verklig" bränna. Än de flesta andra, som man bara blir orange av...
Ett tips, för att undvika fläckar, är att använda Åhlens Duschpeeling (kan användas av alla sorters peeling) innan användning av Brun utan sol.
Åhlens brun utan sol är även bäst för plånboken, kostar endast 85 kr, på Åhlens. (Duschpeeling - kostar 49 kr)




En dag på stan

Hejsan!
Nu är jag hemma efter en hel shopping dag med mammsen. Vi gick runt och köpte lite grejjer som vi hittade i stan, och åt även på en Sushi restaurang. Det blev en väldigt mysig dag på stan, och det fina vädret gjorde dan mycket bättre! (Lägger in bilder på det jag köpte senare!)
Vi gick även förbi Kicks för att fråga om man kunde köpa blonderings grej (eller vad det nu heter) för ögonbrynen, så de blir ljusbruna. Men man kunde tyvärr inte köpa det. Så de föreslog att man skulle gå till frisören. Så påvägen hem så gick vi förbi en frisörsalong. Och i våran förvåning så sa de att de kunde färga dem. och de var inte heller tveksamma att det kunde bli en helt annan färg (ex. oranga) som alla de andra frisörsalongerna har sagt. Så imorgon blir det färgning!

Imorgon så blir det även en fullspexad dag! Först så blir det frissan på morgonen. Ska även vara med Jussi på dagen (måste få tag i henne, så bestämmer vi mer senare) och får se vad vi hittar på! Och på kvällen kommer typ hela släckten hit, haha. Min familj, farmor&farfar, morbror och Henrik min kusin, för att fira min mammas + min födelsedag... det ska bli nice!

Några bilder från när jag och syrran var ute med hunden idag.

Jag


Haha, jag hade tråkigt


Jag och min söta lilla hund ^^



En ljummen i gräset

Bada, bada, bada. Båt, båt, båt. Nu har jag kommit hem ifrån det sköna slappandet utomhus vid vattnet. Allt har varit superskönt idag. Denna dag har verkligen varit lyckad. Nu har jag klätt upp mig med en blå tunika/klänning med ett litet guldigt armbandsur, svarta leggings och fina lila naglar. Är redo att sticka till "En ljummen i gräset" med Jannica, Tobbe, Rickard, Marri och pappa. Ska bli asskönt att lyssna på den sköna musiken som festivalen tillbringar i den stekande solen.

Ni kan läsa mer om "En ljummen i gräset" på denna hemsida: http://www.ljummen.com/2009/


Ännu en varm och skön dag

Nu är det sol & bad time, drar nu med familjen, Jannica, Rickard och pappa och badar och såklart solar. Fasst har solat lite för mycket, är ganska röd, så ska passa på att sola ryggen lite och ta det lite lugnare. Men har nyligen läst en tidning där de säger att blå på kläder framhäver solbrännan och det är perfekt just eftersom jag har en sådan "klänning/tunika" och den ska jag använda ikväll.
Ikväll så ska jag och några dra till minifestivalen "En ljummen i gräset" här i vinterviken. Rekommenderas starkt till alla som vill koppla av ikväll på en skön gräsmatta och lyssna på skön musik.

Dagens rekommendationer:
Jag rekommenderar idag såklart att man ska gå till "En ljummen i gräset".

För alla som vill koppla av och njuta av sommaren.


Info om mig, Trisia!

Hejsan allihopa! Jag härmar Jussi med att göra en lista sålänge, så får ni lite info om mig till och börja med.

OM JUST DIG:
Namn: Patricia Gedik
Född: 26 Juli 1993
Bor: Bredäng
Smeknamn: Trisia
Familj: Mamma&pappa, lillasyrra och en liten hund
Skola: Ingen för tillfället, gymnasiet nästa!

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:
Saknat något: Aa
Ångrat något; Hm... inte vad jag kommer på just nu iallfall
Ljugit: Ja kan ha hänt
Kännt dig sämst? Aldrig
Gråtit: Aa
Skrattat: Hahah skrattar varje dag ^^ ett gott skratt förlänger livet (a)
Varit sjuk: Aa tyvärr, en dag
Varit utomlands: Nej tyvärr, men frankrike blir nästa! Om några veckor, me like!
Kysst någon: Yes...
Kramat någon: Aa
 
KÄNSLOR:
Gråter du ofta: Nae inte så mke, kan hända ibland till sorliga filmer. annars inte så ofta, om det inte hänt nått spec...
Skrattar du ofta: Hur kan man inte skratta med en kompis som Jussi? haha!
Hur känner du dig just nu? Hm, trött. men tillräckligt pigg för att inte palla gå och lägga mej (a)
Hur har du mått på senaste tiden? Haha den här veckan har inte varit liiiite seeg!
Har du funderar på självmord: Aldrig!
Blir du lätt kär: Nae, ibland kan det vara ganska svårt... allt beror på personen helt enkelt.
Tror du på ett föralltid: Ja, men kanske inte förän man har blivit äldre... elr nått?
Kär just nu: Nae, synd det.
Sårad av kärleken: ?
Vilken sorts killar gillar du: Hm... jag vet inte riktigt. Har man bra personlighet, söt/snygg och har en snygg stil, så kan jag lätt falla för än.
Ska en kille vara söt eller het: Spelar ingen roll
Ska en kille vara lång eller kort? Inte för kort och inte för lång
Ska en kille vara blond eller brunett? Whatever? :)
Får du många killar?: Haha, det beror på...

FAVORIT:
Godis:
För det mesta allt gott från affären :P
Musik: Det är olika fakiskt. Techno, house, svensk hiphop och sånt för det mesta just nu.
Färg: Rosa, blå och lila är sjukt snyggt :) (Håller med Jussi, killar ska ha lila på sig)
Land: Sverige är klart bäst! men Frankrike är ett sjukt fint land oxå, men mest för semestrar. Framförallt på sommarn!
Aktivitet: Venne ?!
Disco: Fjortis discon, nej tack! Föredrar hellre chill krök med kompisar.
Hemsida: Facebook :)
Glass: Magnum, elr Ben&Jerry's *muums*


UTSEENDET PÅ DIG:
Brunett eller blondin? Blondin
Ögonfärg: Grön bruna
Långt eller kort hår: Långt, men vill ha längre!
Snygg eller ful: Haha, det får väl ni avgöra? ^^
Nöjd över ditt utseende: Aadå
Brukar folk säga att du är snygg, söt, vacker? Ja det händer väll
Har någon sagt att du borde bli modell? Nej, men vill inte bli eller vara det heller ?
Långa naglar? Nja... långa kan man inte säja att jag har precis
Sminkar du dig? Alltid!


Om mig, Jussi

Här nedan följer en lista som jag har besvarat för att ni ska få veta mer om mig som person:

OM JUST DIG:
Namn: Julia Thun
Född: 19 april, 1993 klockan 8:30.
Bor: Innestället vi alla jagar, Telefonplan!
Smeknamn: Jussi
Familj: Mestadels med farsan å syrran
Skola: Ingen för tillfället, gymnasiet nästa

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:
Saknat något: Aa tyvärr
Ångrat något; Nope, inte denna månad
Ljugit: Yes
Kännt dig sämst? Verkligen inte, lever för var dag som går och känner mig alltid lika bra
Gråtit: Ja
Skrattat: Haha yes, hade ganska roligt den här månaden
Varit sjuk: Är alltid lika frisk
Varit utomlands: Nej, sorgligt nog. Har inte varit det på sjukt länge, vill till Frankrike nu
Kysst någon: Nope
Kramat någon: Japp
 
KÄNSLOR:
Gråter du ofta: Nae, inte mycket, men händer oftast till och från till någon sorglig såpa på TVn
Skrattar du ofta: Hur kan man inte skratta med en kompis som Trisia?
Hur känner du dig just nu? Trött, men väldigt hypad för all den musik som brorsan visade
Hur har du mått på senaste tiden? Good, men lite segt har det varit
Har du funderar på självmord: Verkligen inte, som sagt, lever för var dag som går med välrdens bästa omgivning
Blir du lätt kär: Aa, faktiskt, men allt beror på personligheten
Tror du på ett föralltid: Ja, då man har kommit i den åldern man binder sig i
Kär just nu: Nej, men letar efter den rätta för stunden
Sårad av kärleken: Aa, tråkigt
Vilken sorts killar gillar du: Nästan alla men just nu är jag inne på killar med cool stil, såsom indie people eller liknande
Ska en kille vara söt eller het: Tänker inte så mycket på det, bra personlighet och snygg stil är även ett plus
Ska en kille vara lång eller kort? Inte för kort och inte för lång
Ska en kille vara blond eller brunett? Spelar ingen roll
Får du många killar?: Haha, det beror på...

FAVORIT:
Godis:
Allt smått och gott från affären
Musik: Asså det varierar men för stunden så är det såklart, Svensk trogen hip hop, indie och house.
Färg: Röd och såklart lila på killar! så snyggt.
Land: Haha konstig fråga...Sverige såklart! Stolt stockholmare för alltid
Aktivitet: Ingen, men vill gå på breakdance för dess sköna beat eller kanske fotboll
Disco: Fjortis discon, nej tack. Föredrar chill krök med kompisar
Hemsida: Facebook, med alla sköna personer
Glass: Allt men helst ren gammeldags vanilj


UTSEENDET PÅ DIG:
Brunett eller blondin? Blondin
Ögonfärg: Blåa
Långt eller kort hår: Långt, men vill ha längre
Snygg eller ful: Haha, det får väll ni bestämma?
Nöjd över ditt utseende: Aa, finns inget jag vill ändra
Brukar folk säga att du är snygg, söt, vacker? Ja det händer väll
Har någon sagt att du borde bli modell? Ingen, föredrar inte det minsta den branchen...
Långa naglar? Kortare går det inte att få, nagelbitaren är tillbaka
Sminkar du dig? Alltid

Kiss Jussi

Sola och bada med piña colada!

Hejsan alla gullungar!
detta är det första inlägget skrivet av mig, Jussi. Jag och Trisia har nystartat denna blogg och vi hoppas att den kommer att göra en stor succé! Vi kommer att komma med fullt med olika tips om allt som finns i denna värld och även bjuda er på en inblick i våran vardag, vad vi har för oss osv. Jag hoppas att ni kommer att gilla den och vårat motto är att ni lyckligtvis alltid kommer att efter ha läst ett inlägg lära er något nytt. Ungefär så kommer våran blogg att se ut nu framöver. Sätt er skönt i era stolar och luta er bakåt för nu kör vi!

En kort liten resumé för dagen
Idag har verkligen varit en sådan där "Sola och bada med piña colada" dag, den har varit en humoristisk dag med lite av varje. Jag och Trisia har varit hela dagen och badat och solat, det har varit superskönt och vi har verkligen fått färg. Vi har även besökt Volvo Ocean Race 2008/2009 i Gamla Stan/Slussen. Det var ganska intressant och ganska underligt. Vi besökte en snabbis T-Centralen där vi gick till H&M och köpte deras galanta hårspray, Proffs Hairspray Super Strong.

Dagens höjdpunkt som jag verkligen rekommenderar är självklart hårsprayen som jag köpte på H&M: Proffs Hairspray Super Strong. Den kostade endast 42 kronor och är en big size burk med super strong hållbarhet. Den rekommenderar jag just eftersom den håller så bra och man kan verkligen göra bra frisyrer med denna. Jag har jämfört denna med en annan hårspray som jag har använt förut. Den andra hårsprayen delade bara upp håret och efter en stund när jag gick ut så åkte håret tillbaka men den nya ger ett täcke med hållbar spray på den delen av håret som man sprayar och den har verkligen styrkan att hålla upp håret. Så alla där ute som har problem med frisyren och blir irriterade på att frisyren åker tillbaka efter man har fixat den hemma sedan när man går ut så rekommenderar jag verkligen denna hårspray. Jag lovar er, ni kommer inte att bli besvikna.


Hårsprayen med perfekt hållbarhet som jag starkt rekommenderar!

 * Endast 42 kronor på H&M


Nu har vi skaffat en blogg tillsammans !

Välkommen till våran nya blogg !
Nu har vi skaffat en blogg tillsammans istället, det betyder att vi har lagt ner våra förra. Men nu kommer vi satsa mer på bloggen än vi gjort tidigare! Vi ska försöka uppdatera så mycket vi kan osv. Ni märker själva sen.



Trisia (Patricia) & Jussi (Julia)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0