Bilder fran Frankrike!

En liten kort uppdatering fran idag:

Idag sa har vi akt till ett strand kallad Salin de giraud. Har nedan ar det nagra bilder!


Avignon (fran igar)


Avignon stan. de gjorde reklam for sin egen konsert, smart va? haha)


Vi idag! ( nice va? )



Dålig uppdatering!

Bonsoir! Sorry for dalig uppdatering!!!

Haft fullt upp; men det ska absolut bli en stor endring!! WE PROMISE!!
Vi har nu anlent till Frankrike som vi nu kmr att spendera 3 veckor i. Vi kmr att forsoka uppdatera varje dag nu, nar vi har tillgang till dator. Idag sa har vi akt till ett stalle i Frankrike kallat Avignon. Imorgon ska vi aka till havet. Vi aterkommer med farska nyheter imorgon.

Avignon

Salut!


Finlands båten Silja Symphony

Blir en kort uppfattning om vad som har hänt den senaste veckan, i Finland och på finlandsbåten (påvägen dit)
orkar lixom inte skriva om alla dagar, och allt exakt. så det blir lite kort.

Ja, vad ska jag börja?... en av de roligaste dagarna under veckan, var första dan, på Finlandsbåten Silja Symphony.
Då det blev från att springa runt och ta hand om några ungar ett tag, (julias kusiner, som oxå skulle till finland) till att röja på dans golvet. Kvällen började med att vi sjöng karaoke inför alla, på discot, nicenice för liiite folk var det ju inte. och lite senare dansade vi på dansgolvet. tills vi senare drog vidare till discot som var på en annan våning, där det blev mer röjröÖöj. Det var mke folk där, men inte många som dansade. men det blev sen en stor ändring på det lite senare... jag och julia t.o.m drog upp några killar på golvet, haha och de hade ingen utsäkt att sitta kvar. hehe. Discot slutade typ klockan 04.00 på natten, då typ alla hade dragit till sina hytter. Men våran kväll var inte slut. Vi satt uppe med Luke och hans kompis (de kom från england) och chillade... haha men sen ska jag inte gå in på gammlingen som kom fram till oss och inte visste var han bodde, eller finska killarna som snackade finska hela tiden med oss men som aldrig kunde fatta att vi inte fattade finska. dessutom kunde de inte engelska... stackarna... haha! Sen la vi oss inte förän sex på morgonen. då vi bara sov i tre timmar, greeat!

Kan tyvärr inte berätta allt. men vi hade det nicenice i Finland också! vi hade middagar och grillningar me lite folk och annat nice. och idag så kom vi hem. kom inte i sängs förän tre halv fyra igår (idag... imorse) då vi hade röj me massa folk på båten, asnice! Vi fick oxå en lyx hytt påvägen hem, dessutom fick vi en egen. Vi ville även sjunga "All That She Wants - Ace Of Base" på karaoke igår med. Men det var redan fullt. Buuuh!

Tror det blir sista inlägget för i dag, imorrn drar vi till France! tidigt tidigt!



Boom Boom Pow - Black Eyed peas (spola fram till 2:00)


All That She Wants - Ace Of Base




Finlandet!

Moi! förlåt att vi inte har skrivit under vår vistelse här i Finlandet. Men vi tänkte bara lägga in snabbt ett inlägg nu och säga att vi inte har glömt bort bloggen. Vi ska nu iväg till några kompisar men skriver ett inlägg ikväll.


Ekenäs i Finland


Finland next!

Shue!
Då var det dags!
Snart ska jag åka och möta upp Julia och Jannica, sen så drar vi till finlandsbåten! Vi kommer blogga därifrån, när vi är framme (om vi inte får tag i en dator på båten) på måndag morgon! Sen är vi inte tebax förän om en vecka i Sverige!
Kommer bli as nice! Håll utkik, och se vad vi hittar på för massa bus, och klart kommer det bilder! Me like! Puss på er, ha det nice i sweeden!
(Kan tyvärr inte lägga in några bilder nu på dagens outfit eller nått, för jag har redan packat ner USB-kabeln långt ner i resväskan.)

Stan&bio!

Hejsan! Lite sent, jag vet. Men hann tyvärr inte skriva något innan jag drog iväg imorse.
Jag vaknade imorse vid elva, och vid ett tiden drog jag och mammsen till stan. Köpte lite grejer som jag behövde. och lämnade in min rosa kamera som hade gått sönder på lagning. och sedan fick jag även med mig ett par skor, grattis till mig, första gången jag hittade ett par som var bra på nån halvtimme. Brukar alltid annars ta flera timmar. Så det blev ett par vita klackaskor, men som hade lite lägre klack, än mina svarta jag har, och jag kan knappt gå en minut med dem svarta, det märktes när jag hade dem när vi var på bion i onsdags, sh't asså.
Lägger in bilder på skorna jag köpte imorrn!

Sen vid fyra tiden drog vi till Östermalm, dessutom till Humlegården. haha jag som sa att jag aldrig mer skulle dit. men det blev visst det första som vi gjorde... haha! Menmen, what to do lixom?? vi var tvunga för att biosalongen låg precis där, haha. Vi hämtade biobiljetterna till Harry Potter som vi reserverat. och sen så åt vi i Humlegården, mys! sen blev det en promenad i Sturegalerian. hihi. sen var det dags för tha movie! Harry Potter och halvblodsprinsen. Det var dessutom premiär just i denna biosalong, hehe. Så de var nice nice! Filmen var asbra, tycker jag iallafall (a)

Efter bion blev det fika på Kungsträdgården, dessutom restaurangen "Viktoria" as mysigt :) och när vi hade varit där ett tag, jag och mammsen, så drog vi hem.

Nu ska jag sova! Imorrn blir det en lång dag, mycket som man måste hinna med innan man drar iväg! Vi hörs, puss<3


I'm Back!


Förlåt på en dålig uppdatering, på sistonde! Nu är det slut på det. det kommre bli nya och många inlägg varje dag!
Kan berätta lite kort om vad som hände igår! ;)
Jag och Julia åkte en timme till Flatenbadet, och det var inte precis som vi hade trott, det var bara små ungar som sprangrunt och skrek, vattnet var iskallt och det var sjukt varmt! Framför allt efter en halvtimmes sittade i bussen. Gosh...
Sen drog jag hem till Julia, sen så vare lite f.fest. och sen drog vi ut efter några timmars fixade hemma hos Julia. vid nio tiden. Innan vi skulle dra till zinken, så drog vi en snabbis till humlaparken ... eller vad det nu hetter ?? som Jannica sa att vi skulle gå till. haha. men där vare fett sajk. en sak är säker. östermalm är inget för mej, så nej tack!
Sen åkte vi till Zinken, där vi träffade Janie och Embra vid Skinnaviksberget, och vi chillade även galet med fem-sex andra killar fast som var från Tyskland, som kom fram och frågade om vi ville sitta med dem. Haha det var nice nice faktiskt. Och sen vid tolv tiden, så drog jag och sussade hemma hos Julia. Bilder kommer senare från kvällen!

Idag så hjälpte jag Julia när hon hade tvättsuga hela dagen, sen så såg vi på Harry Potter och den flammande bägaren, lungt är den bäst av alla Harry Potter filmerna. Sen kom jag hem vid fyra tiden. och nu är det bara jag, mamma och hunden här hemma, in Sweden. För min syrra Cecilia och min pappa åkte till flygplatsen vid fyra imorse, så nu är de i Frankrike! Taskigt, menmen. Det blir Finlad på söndag. Och sen blir det Frankrike för mig med om en och en halv vecka :D




Förlåt för dålig uppdatering!

Förlåt för en dåligt uppdatering på sistonde! Har haft fullt upp, så det har blivit som det har blivit den senaste tiden.
Men nu blir det ändringar på det, I Promise!
Kan berätta vad som har hänt på senaste, men om en liten stund, ha tålamod... för först måste jag bara ut med hunden, som är ett måste, be right back!

/Trisia

Bio kväll

Kom hem för typ en timme sedan... vi var på Heron och såg på bio som sagt, Ice Age 3, lite kul att det var i 3:D. och jag fick dessutom sitta brevid en sk't snygg kille! haha :P Sen så chillade vi mest, och pratade. och måste bara säga att jag har aldrig gått i värre skor än vad jag gjorde idag, sh*t. fem meter höga klackar, hehe... inte riktigt, men det kändes så! Gosh... men som tur hade jag extra skor med mig så jag kunde byta ;) Jag är inte så blond som ni tror...

Ajuste, påvägen till tuben... så tog vi en promenad och gick till Skärholmen ist. för att ta bussen. Lite motion uknow :P
Vi var tvugna att ta en väg genom en stig, en liten bit bort mot vägen där bilarna åkte. och vi var också tvunga att gå igenom minst fem mörka tunnlar. As läskigt! det blev inte lite värre sen när det kom två killar i 20 års åldern bakom oss, som följde efter. och inte mindre med att de började vissla, gå snabbare och ropa på oss. Där gick gränsen...
Men som tur så struntade de i oss efter en lång stund,när de märkte att vi gav dem en stor diss. Som tur!

Jag och Jussi inne på toan. (Kmr fler bilder senare!)






Följer du med?


Ja vad mer kan man säga? Bilden berättar allt...

Seriöst. Vilka är det som är dumma i huvudet? De som bjuder än att följa med på en åktur, eller de som tackar ja?
Killar vid 20 - 25 års åldern, som "hänger" med sina båtar vid gamla stan, (bra ställe för dem att plocka upp tjejer som vill med). De åker in med sina båtar till "bryggan" där typ alla sitter, och frågar några som de vill ska följa med, på en åktur.
Det blir oftast några 14 åriga fjortisar som inte har något annat att göra än att sätta sig på en båt, med främmligar och vet inte alls vart de är påväg. Säkert också för att de är en hel del lättlurade, stackarna... är man så dum får man skylla sig själv. Aja, tänker inte gå in mer på saken, men ni fattar själva, och ni får fatta era egna beslut om ni ska med två 25 åringa främmligar ut på en åktur någonstan, eller inte. Men bli inte chockad om de bjuder på dricka om du följer med...


Bio tonight!

Idag är det hur tråkigt väder som hälst. Dagens planer vi bestämmde igår, flyttas istället till imorrn. Då jag tror det ska bli finare väder, hoppas det! Så istället har jag och Julia bestämmt att vi ska gå på bio ikväll, så vi har redan reserverat. Nice! Det blir Ice Age 3. Eftersom det blir Harry Potter på fredag med mammsen, men jag hoppas Ice Age 3 är minst lika bra som 2:an :) dessutom är den i 3:D. som Julia gav ett extra stort plus för :P
Någon som redan har sätt den? :)




Dagens

Dresscode



Lady - Crossfire


On Fire - Crossfire


Blade - Ali Payami vs Aquagen and Warp Brothers




Eriksdalsbadet + mycket mer!

Nu är jag hemma och har precis ätit! idag så har jag och Trisia gjort och varit med om mycket härliga saker:D Dagen började med att vi åkte till Eriksdalsbadet där vi hade det skönt i solen och med ipodhögtalarna dunkande med mycket skön musik!


Efter det så gick vi runt lite i Skanstull då vi väntade på att åka hem för att äta middag men det blev en väldigt sen middag så vi stannade i stan tills middagen var färdig. Vi åkte ifrån Skanstull till Gamla stan efter då vi gick till Munkbroleden där vi snackade med några killar.
Senare så gick vi till Medborgarplatsen via götgatan. Efter den sköna turen så åkte vi tillslut hem.

Var bara tvungen att stanna och be Trisia ta en bild på mig med nya Harry Potter filmen:D



Trisia said it all;)

Så snart drar vi till badet:D såhär ser jag ut today;)




Nu blir det lunch, innan jag drar...

Sådär! Nu har jag snackat med Julia i telefonen, och vi har bestämmt att vi ska dra till Skanstull, till utohumspolen som jag var på igår, så det ska bli nice. Fint väder också. Så vad mer kan man begära?

Nu måste jag packa ihop grejerna som behövs, och fixa iordning mej. Men först måste jag äta lunch, pajen kallar...


Det här blev min frukost ^^ Nice&sommrigt ellerhur?

Finland på söndag!

Godmorgon! Har ni sovit gott? =)
Själv sitter jag fortfarande i sängen, och har inte orkat gå upp än. Har ju ändå ingen brådska så varför inte bara sega när man har tid ? ;P


Idag är det måndag, +20 grader med sol och lite moln. Nice! Så idag är det ingen dålig dag för att hitta på något kul ute. Hade tänkt att kanske försöka få tag på nån som har lust och kanske dra och bada eller nått idag.

Det är Juli nu, och Juli är typ månaden då alla reser bort. Så nu är det typ bara jag& julia kvar i Sverige!
men inte länge till!På söndag blir det kryssning med båten till Finland (Goodbye Sweden!) med Julia, och där kommer vi vara en hel vecka.


Så snart måste jag ta och börja packa! och ja vi kommer fortfarande blogga&videoblogga, fast därifrån =)
Fast det blir inte bara Finland i sommar. det blir även frankrike två dagar efter vi kommit hem från Finland. Det ska också bli nice. Det blir samma sak där, att vi bloggar & även videobloggar ofc därifrån! Där vi kommer vara i tre hela veckor! Så missa inte våra uppdateringar därifrån ;)

Svennebanan - Prome



En väldigt hemsk sak angående nya Harry Potter filmen:(

Har precis bränt två CD skivor med min sköna musik som jag gillar (a) så nu sitter jag här i mitt fina och städade rum med bra musik pumpandes i mina högtalare:D

Kom på en jättehemsk sak angående nya Harry Potter filmen. Kom på det när jag såg Harry Potter och fenixorden. Det handlar ingenting om handlingen i den nya filmen utan snarare skådespelarna.
Kom ihåg att det hade varit någon nyhet om en Harry Potter film och en av skådespelarna i den och så sökte jag på internet igår och kom ihåg att det är en ny kille som är med i den nya filmen där han heter Marcus Belby. Han hette Robert Knox i verkligheten. Efter han hade spelat in rollen så gick han ut med sin lillebror på en klubb där senare en annan kille mordhotade hans lillebror och då skyddade Robert sin lillebror men istället så knivhögg den mannen Robert istället så att han dog. Så hemskt!:'(
Robert Knox hann inte ens se premiären på Harry Potter filmen innan han dog:(

Så karaktären
"Marcus Belby" i nya Harry Potter spelades av Robert Knox som senare dog innan premiären (i verkligheten).

R.I.P Robert Knox 21 August 1989 – 24 May 2008

Att det finns sådana psykon som måste förstöra livet för andra är Helt! obegripligt!



Snacka om besatt!?

Nu har jag sett färdigt Harry Potter och fången från Azkaban, haha två Harry Potter på en och samma dag:O men kan inte rå för att jag älskar dom så mycket!:D ska nu innan jag ser premiären på Harry potter och halvblodsprinsen se alla Harry Potter filmerna innan! Nu ska jag ta en liten paus från filmerna och istället lägga mig i min vackra och nya soffa och fortsätta läsa min bok:
En oväntad semester skriven av Marian Keyes! Älskar den boken! så fort man börjar läsa den så kan man ärligt inte sluta. Satt nästan ett helt dygn i sträck och läste:D

Boken handlar om en kvinna som bor i New York som inte klarar av det stressiga livet där och börjar att ta droger för att hon ska klara av allt. Tillslut så sätter hennes familj in henne på en avvärjningsklinik i irland i ett kloster. Där så får hon vänner och ovänner och samtidigt får man läsa tillbaka blickar när hon är där.


Ska läsa nu och efter det gå och sussa! Natti natti.




Tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt!


Här är en hemsida (klicka på bilden ovan för att komma till hemsidan + mer info), som vi själva är medlem på och tycker det är ett jätte bra sätt att tjäna pengar, på ett enkelt och smidigt sätt! Det tar inte långt tid tills man tjänat ihop en bra summa pengar. Därför ville vi tipsa er!

Om du också vill tjäna extra pengar, gör såhär;
1: Klicka på bilden ovan för att komma dirket till hemsidan! eller klicka här.
2: Verifiera ditt konto genom att gå in på din mail, där du kommer få ett mail från woopa.
3: Sedan är det bara att sätta igång att tjäna pengar!


Bra att veta!
* Du behöver inte vara över 18 år. Det är ingen åldersgräns!
* Du kommer få pengarna dirket till ditt konto, eller dirket hemskickat, som du vill!
* Det är 100% gratis.
* Du förlorar inget på att bli medlem. Du får desutom 20 kr i start, som du sedan kan ta ut när du vill!

Äntligen färdig!

nu är jag äntligen färdig med städandet i rummet! Så skönt att ha det avklarat:) Nu sitter jag här i mitt fina rum och ska snart gå och kolla på film i guess så snart som Rickard och pappa har kollat färdigt:D haha nu är hela gänget här! brorsan, Rickard, syrran Jannica, pappa, Claes och Tobbe. Hade det roligt när jag skulle visa dom rummet, pappa filmade in och alla tyckte att det var snyggt:D

Före:


Efter:


Vad tycker ni?


Förbjudet för de över 25 !

Då var man äntligen hemma igen!
Hur har eran söndag varit?
Jag, min mamma och syrran var på äventyrsbadet i Skanstull idag. Var längesen sen sist, så det var lite roligt. När de stängde innomhuspolen (äventyrsbadet) så drog vi till utomhusbadet ist. Var ju jätte fint väder idag så det var nice! Där vi åt och badade lite. Nicenice.

 

Sen har det varit massa grejer som bara inte funkar, i mitt liv, utan att jag blir så irriterad... vill inte att det här ska bli ett tråkigt inlägg... men hur irriterande är det inte när ett SajKO (en kille (gubbe???) vid 40 års åldern) följer efter än hela j'vla dagen? Han var efter i typ två timmar... Sh't säjer jag bara... jag & min syrra var ensamma en stund inne i badhuset. och det ända han gjorde var att följa efter oss hela tiden... vart vi än gick, så var han bakom än... och det accepterade jag inte! Senare så sa jag till min syrra att vi skulle dra till bubbelpolen. Men ja... gissa vad han gjorde då. Han gick i förväg och satte sig i bubbelpolen direkt, för att hah trodde vi skulle dit. Men då vände vi oss och gick tillbaka till den andra polen ist , haha gissa om han blev förvånad... ÄGD!
Herregu. Jag hatar vuxna (över 25) som kan glo på än hela tiden. det borde vara förbjudet! och när de väl börjar följa efter än... ja då borde de väl ha gått över gränsen?! Gosh...

Aja från det negativa till det mer possitiva !
Fick faktiskt några fotton från idag, från badet och så :)


Jag i omklädnings rummet :P

Jag vid utomhus polen...

Jag&syrran

Me today :)

Vinterviken!

Håller på att städa mitt rum som känns som en oändlighet:P haha men är snart färdig! Såg precis på filmen "Vinterviken" så bra film haha! perfekt att jag bor precis vid vinterviken;) Men nu ska jag fortsätta att städa mitt rum:P

Denna film Hissar jag verkligen!

Skinnaviksberget<3



Harry Potter!

Nu har jag precis sätt klart Harry potter och fenixorden med stor entusiasm! Nu ser jag ännu mer fram emot Harry Potter och halvblodsprinsen! Längtar grymt mycket!

Älskar Harry Potter filmerna!

Nu så ska jag fixa lite med bloggen, med design och liknande! och till det så kommer jag att lyssna på b.la den otroligt bra låten Off the Wall med Michael Jackson!:D
Efter det så ska jag nog sy lite egna kläder (a) kan kanske lägga in en bild senare på dom:)


Badhuset next!

Ja, Då var allting fixat och klart! Vi hörs när jag kommer hem. ...Peace out!

Packlista, för en dag på badet.
Badhandduk
Bikini
Nessesär
Hårborste
Platt tång
Shampoo&Balsam





Goodmorning:)

Har precis vaknat och idag så tänkte jag faktiskt inte göra så jättemycket just eftersom på söndag så ska vi åka till Finland och efter det till Frankrike och då finns det inte så mycket tid att ta det lugnt på så tänkte utnyttja det nu när jag ändå kan!
På torsdag så blir det Harry Potter!:D ska bli sååå kul att se den! längtar asmycket.
Klicka här om filmen

Gillar ni Harry Potter? ska ni se den?

Me love Harry Potter (a)

Här kan ni se trailern till den kommande Harry Potter filmen, Harry Potter och halvblodsprinsen.






Gick upp kl. 11 ...

Godmorgon!
Ställde väckarklockan på ringning för att komma upp i tid idag, bäst för mig att inte sova bort hela dagen. Idag ska jag åka till ett äventyrsbad med familjenj, så det ska väl bli nice.
Var ett tag sen jag var på ett sådant ställe. jag kommer ihåg när jag var mindre och skulle åka till Sydpolen (ett stort äventyrsbad) då var man liten och vågade inte göra så mycket ^ Haha.

Nu är det dags för frukost, och sen ta en promenad med hunden. och sen måste jag packa ihop allt jag behöver med mig idag, och fixa iordning mig. Jag uppdaterar ett inlägg innan jag drar :)

Vad ska ni hitta på idag?






Videoinlägget från kvällen!

Tjoo, nu har jag äntligen laddat upp videoinlägget från denna kväll där vi är i Hornstull!

Klicka på play och se oss!
Klicka här om du vill se gårdagens videoblogg!




Gröna Kortet

Kolla vad jag hittade när jag städade igår. Hade nästan glömt bort att jag hade det. Gröna Kortet, från Gröna Lund. Som ger gratis inträdande (varje dag) och rabatter på olika slags grejer. Nice :) Så då kanske man hittar någon bra konsert eller någonting som kommer vara där. Fast jag har inte brottom, kortet gäller hela år 2009.





Hemma igen!

Nu är jag hemma! Det blev mest en liten snabbis faktiskt. Det var nice&lite galet i Hornstull där vi var och så :) tyvärr har jag inga bilder från kvällen... men jag och Jussi gjorde ett videoinlägg påvägen hem! haha så den får ni se sen när vi laddat upp den! Haha, vänta&se ;)

Kvällens skor :)





Nu drar jag!

Nu är jag klar! Ska se när tuben går, sen drar jag!
Ha det bra!


Me today! Hade lite tråkigt ^^



Utekväll!

Är färdig nu och väntar på att Trisia ska äta och efter det så ska vi dra ut och se vad som händer ute;)

Lägger in min första videoblogg efter detta inlägg!


Jag har fixat mig och så här ser jag ut tonight:



Jag har även fixat mina naglar:






Ingen hemmakväll ikväll!

Har faktiskt inte gjort så mycket idag, oj! vad många hemmadagar det varit på sistonde... Har väl bara inte pallat göra så mke på den senaste tiden. Men nu börjar man sakna de mer galna kvällarna...


Vad ska ni hitta på ikväll då? :)
Själv så väntar jag på att maten ska bli klar... så att man kan få äta och sedan dra ut och träffa Julia, och kanske lite fler ruuligt folk! Får se vart kvällen drar oss. Men nice ska det iallfall bli! Hoppas det bara inte börjar regna...

Om jag inte uppdaterar innan jag drar, så hörs vi när jag kommer hem ikväll! :)






Städning

Håller fortfarande på med städandet. Det går bra och har slängt mycket:) men har mycket kvar! ska efter det här nog gå ut och träffa kompisar. Ville bara ge er en liten uppdatering.

Jag i mitt "halvstökiga" rum:P



Film Tips!

Nu när jag inte har så mycket att göra tänkte jag lägga in en liten lista på några filmer jag kan rekomendera. Alltid bra, nu när man inte vet hur vädret kan bli. Så är det alltid perfekt att kunna ha en filmkväll!



Om 15-åriga Fatou och hennes vänner Betty och Kim som lever ett sexuellt utsvävande liv. I en tid då man experimenterar och försöker hitta kärlek. De lägger ut halvnakna bilder på sig själva och dejtar okända män på nätet. En kväll efter att de spelat "sms-striptease" med ett killgäng händer det otänkbara. Fatou blir utsatt för ett övergrepp. Hon förnekar det hela, inför skolan, inför föräldrarna och även för sig själv... klicka för mer info!

  
Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5", men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än det trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet... klicka här för mer info eller klicka här för att se trailern.
 
 
17-åriga Bella Swan är helt säker på tre saker: Edward Cullen är vampyr. Det är en del av honom som törstar efter hennes blod. Och hon är fullständigt och hopplöst förälskad i honom! "Twilight" är baserad på den internationella boksuccén av Stephanie Meyer som har sålt i mer än 17 miljoner exemplar världen över... läs för mer info.
Klicka här så kan du även köpa filmen för endast 99 kr.

 
Efter deras livs galnaste partykväll vaknar två omaka främlingar, Jack (Ashton Kutcher) och Joy (Cameron Diaz), upp i Las Vegas ogh upptäcker att de har gift sig! Men vägen till att ogiltigförklara bröllopet får en oväntad vändning när Jack vinner tre miljoner dollar på jackpot efter att ha använt Joys mynt... En domare dömer dem dessutom till sex månaders "tvångsäktenskap". Vad som följer är ett listigheternas krig, där Jack och Joy går riktigt långt för att lura... läs för mer info




Första avklarad!

Nu har jag äntligen blivit färdig med matten! skönt att ha den avklarad. Var ganska jobbig eftersom min hjärna är så trög just nu...men men. Känner verkligen för att gå ut idag och hitta på något skojj eftersom är så rastlös! snart ska jag städa rummet iallafall så att det också blir avklarat!

Vad ska ni göra för skojj ikväll?


Jag kanske får lite ideér av er som jag kan hitta på ikväll, för det är helt tomt i mitt huvud.



Så bra sommarlåt!



12:51

Nu är jag äntligen uppe och kan uppdatera! :) Kom inte i sängs förän fyra igår (idag?) vad har hänt med mig? jag som hade tänkt att ändra på det och lägga mig tidigare varje dag för att kunna gå upp lite tidigare, men istället blir det bara senare&senare. Great!

Vad ska ni hitta på idag?
Själv har jag ännu inga planer för dagen, tar dan som den kommer! Det är väl så man gör nu när det är sommarlov...? det finns lixom inga dagar på sommarlovet... det spelar ingen roll om det är fredag eller tisdag, det är ändå sommarlov! :)



Mycket att göra!

Nu har jag vaknat, lika trött som alltid och har hälsat på min kära lilla hamster, Doris. Har även kommit i underfund med att jag ska jobba lite matte idag tillsammans med syrran samt städa mitt rum! och försöka hinna bli färdig idag så att jag hinner ta för och efter bild. Ska även försöka hinna göra en videoblogg. Sedan så får vi se vad som händer ikväll.
Fullpackat schema idag!

Detta ska jag hinna med idag:

Jobba mycket matte
Städa mitt rum, ta för - och efterbilder
Göra en videoblogg
Hitta på något på kvällen

Får se om jag hinner göra dessa saker, men det hoppas jag på!


Jag och min Doris



Godnatt!



& Praline (hunden)

Det går bara upp mer&mer!

Hejsan!
För det första måste jag bara säga tack till alla besökare&läsare vi haft idag/varje dag. Så roligt att det bara går upp mer&mer! Tro det eller ej, med det blev t.o.m besöks rekord idag!
Och jag la in min första videoblogg, visst var jag ducktig? haha för att vara den första videoblogg jag gjort ^^ haha nae, men jag gjorde så bra jag kunde, och hoppas ni blev nöjda :) såg så ut iallfall, efter att det tagit typ nån timme eller mer för att läsa&besvara alla kommentarer jag fick! Tack så mycket! ;) Det kommer mer videobloggar framöver, såklart!
Klicka här för att se dagens videoblogg.

Ja, så hela dagen har varit en slappar dag kan man säga! Fast har bara varit framför datan hela dagen, haha. Men det har varit roligt att läsa alla kommentarer och så ;) Ända gången jag var ute idag, var promenaden med hunden.

Min mamma kom precis hem från Dalarna (där hon varit i ca två veckor?) så nu ska jag gå och fika lite med familjen. Vi hörs senare! Följ gärna oss på blog'lovin! så blir det enklare för dig att se våra senaste uppdateringar! ;)


Jag och min älskade data...


...och jag igen :)



Tillbaka!

heej:) nu har jag kommit hem ifrån Daniel.
Nu ska jag slappa framför Tv:n och äta lite gott! ha det bäst alla!

Från idag, lite sunkig kvalité:P
Följ oss på blog'lovin!






Videoinlägg 10/9

Ja, och då var första videoinlägget inne (med mig och min lilla hund)! Inte världens bästa, men what to do? lixom jag är nybörjare! ;)
Vänta tills den laddat klart, och klicka sedan på play! :)





Följ min blogg med bloglovin

"Så bär du smink på stranden"

Håller just nu på att ladda upp min videoblogg. Jag lägger upp den när den har laddat klart ;) Just nu sitter jag bara och kollar runt lite på datan. Och så råkade jag hitta en sida där det stod "Så bär du smink på straden"

Det gjorde mig faktiskt lite intresserad, för jag ville veta vad de nu hade kommit på... så ja jag läste igenom det.
Så stod det i några punkter om hur man gör. Det lät nästan lite konstigt, omöljigt på något sätt...
En av deras tips var att blanda foundation i solkrämen. och sedan lägga det i ansiktet. Hur fungerar det? undrar jag fortfarade...  skymmer inte sminket från solen? då kan man väl inte bli brun? det lät ju inte bara lite konstigt tyckte jag... någon som vågar testa?
Vad tycker&tror ni?

Jag lägger in några grejer som de tipsade om.
Vill du komma till deras hemsida, för mer info? klicka här eller här
  • Skydda huden och se till att applicera en generös mängd solskyddskräm innan du börjar lägga din makeup. Vänta i 20 minuter för att krämen ska hinna torka in i huden.
  • Krämiga och feta underlag går bort på sommaren – det blir alldeles för kladdigt i svettigt väder. Vill du absolut ha foundation så blanda in lite i din solskyddskräm för att få en jämnare hudton. Satsa annars på ett lätt puder för att motverka glansiga partier. Behöver du täcka över en finne så välj helst en concealer i stiftform. 
  • Vattenfast mascara är det som gäller för en dag på stranden – då kan du bada utan att sminket rinner.(Det visste man redan:))




Bråttom!

heej, tyvärr så hinner jag inte ta en bild nu för kameran dog och allt plus att jag inte är färdig med rummet:P men måste äta snabbt nu och sedan drar jag;) men skriver när jag kommer hem och kanske slänger in en bild då istället!


Städ time!

Nu ska jag städa mitt rum. Så skönt att rensa saker och ting. Slänger in en för och efterbild senare när jag är färdig, efter det så ska jag vid 17:30 åka och umgås lite med en killkompis. Men slänger även in en dagens outfitbild innan jag drar.
Hare gött tills dess!


Sommarens Hissar&Dissar lista

Nu är det dags för en till Hissar&Dissar lista fasst nu som inriktar sig på sommaren.


Fräcka gummistövlar i det dyblöta vädret dvs när sommaren har sina dåliga tider.                        
                                           
Ett verkligen måste är några bekväma klänningar som man kan ta med på stranden samt som man kan ha allmänt! Ett perfekt val är en stranklänning gjord av handduks tyg! Oehört skön när man går upp ur vattnet att direkt sätta på.


Ett till måste är definitivt musik! Det bästa med sommaren enligt min åsikt är att ta ett par iPod eller mobil högtalare med sig till stranden och pumpa sin egna sköna musik högt medans man ligger och solar osv. Det ger den absoluta sommarfeelingen som alla söker efter!
Själv har jag denna, som är så bra! har aldrig ångrat mig att jag köpte den. Den är perfekt att ta med då man sätter ihop hela så att den blir en liten box. Man kan koppla in iPod och mobil och den drivs på 4 a små batterier.
Väldigt praktisk!






Det är så få som arrangerar evengemang för oss ungdomar! Vuxna kan göra allt såso gå ut på krogen, gå på discon, åka på festivaler själva, ja göra nästan allt som går att göra. Vi får inte gå ut på krogen och när det väl finns ett disco som man kan gå på för ungdomar så är det bara fjortis discon såsom klubberiet osv. Det är ju en förolämpning!
Många festivaler är också för 18 och över och inte så många ungdomar får åka helt själva till festivaler.

En sak som jag är Väldigt irriterad på är alla människor som tror att dom är mer förmer än andra och folk som kollar ner på en! det är så töntigt och hemskt när man går förbi kaxiga tjejer som tror att dom är något då dom kollar ner på en och säger saker efter en, asså tjejer väx upp! så töntigt också när folk tror att dom är mycket bättre än en som bara skrattar åt en när man går förbi och kollar ner. Asså skärpning, det är inte bara omoget utan också så töntigt.


                                                

En annan video innan jag videobloggar!

Vad roligt att det var så många som tyckte jag skulle börja videoblogga, så vem vet? Jag har iallfall inte hunnit göra nått ännu. Men jag ska försöka hinna med att göra ett  video inlägg idag! Så ni får hålla utkik ;)

Lägger in en annan video, medans. En video ifrån när vi var på stan för ett tag sedan. och killarna fick för sig att sjunga... jaa.. ni ser själva. Ursäkta för kanske dålig filmning.


Godmorgon!

Har varit lite seg på att gå upp, vaknade vid elva tiden. och sen har jag bara suttit i sängen och chillat med datan.
Det här blir bara ett litet snabbt inlägg! Snart ska jag äta lite frukost, och sen måste jag städa rummet. jag kan städa hur mycket jag vill, men ändå så blir rummet lika stökit dan efter...

Kanske ska börja med att videoblogga! Eller vad tycker ni? ...låter det som en bra ide? :)

Slänger in ett inlägg lite senare för dagens outfit och planerna för dagen. och lite annat skoj...





I know you want me!

Vaknade klockan 10:00 av väckarklockan och gick fram till datorn. Kom på att jag bara har typ sovit 5 timmar. Men var tvungen att gå upp nu för att jag skulle kolla på datorn på lite saker såsom Facebook och skriva ett inlägg. Efter det så ska jag även städa mitt rum! eller snarare göra en utrensning. Ska bli så snyggt och lägger in före och efter bilder när jag är färdig. Senare på eftermiddagen så ska jag förmodligen träffa en killkompis, ska bli trevligt:)
Ska fortsätta lite på bloggdesignen nu förmodligen. Skriver ett litet inlägg efter det.



Det krävs mod!

Tjabba tjena! nu är ju klockan 03:30 och jag är fortfarande uppe:O hur kan det förekomma? jag ska iallafall gå och lägga mig om en pytteliten stund! Tog några bilder för inte så jättelänge sen på moi som jag senare kom på att jag inte kunde lägga in eftersom jag inte har mobilsladden just nu:/ haha men istället får det bli den här bilden samt en liten fråga till den;) ett tips, den är tagen i Frankrike dit vi ska åka igen snart vid ett berg som man egentligen inte får hoppa ifrån som är ca 30 meter.

Tycker ni att jag ska hoppa ifrån det nu i sommar?


Om jag skulle få säga det så skulle jag tycka att det skulle vara en skit kul utmaning och Väldigt häftig upplevelse,
eller vad tycker ni?:P



Godnatt! <3

Nu ska jag börja fixa iordning mej för säng dags (men innan så måste jag ut en promenad med hunden, som vanligt, som jag inte alls har någon lust med, framför allt inte i det här vädret) menmen. What to do lixom...?
Anledningen till att jag ska lägga mig lite tidigare ikväll är att vi kommer få massa gäster imorrn, så då måste man vara lite pigg... och sen så kommer min mamma vid tio-elva tiden på morgonen från Dalarna. Så då måste man vara uppe extra tidigt... fråga mig inte varför...?

Men nej, jag som tänkte ladda upp en film med min söta chihuahua. men så funkar det inte... ? Den hade typ fel fil för att godkännas, great säger jag bara! Aja men ni får nöja er med en bild så länge! Så får jag väl ladda upp en video med henne nån annan gång ist. Håll utkik ! :)





Under my umbrella ella ella eh eh eh

Har precis ätit och duschat, så skönt att bli ren! Sitter just nu och lyssnar på min sköna musik spellista på Spotify! Spellistan inkluderar spår såsom:

Sean Kingston - Fire burning



Sean Kingston - Take you there



Michael Mind - Baker Street


Taylor Swift - Love Story


Michael Jackson - Human Nature
 

Mason vs. Princess Superstar - Perfect
 

Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho)

 

Idag så åkte jag och Trisia till swedbank för att försöka skapa ett konto tillsammans, men som tyvärr inte funkade då man var tvungen att ha en föräldrer med sig...Så vi struntade i det och gick istället till bibblan medis där vi lånade Linas Kvällsbok 2:) haha. Synd bara att det regnade, känns absolut inte som sommar. Men snart åker vi till Finland! näst nästa söndag! ska bli grymt roligt att visa Trisia hur min släkt bor där.


Vi i regnet på medistorget





Michael Mind - Baker Street

Då var man typ äntligen hemma! Efter att har röjt runt i stan för att fixa lite grejer. Liite blött var det ju inte, usch, ös regnar hela tiden, men det var väl ingen nyhet...
Vad ska ni hitta på ikväll? Själv har jag lust att bara sätta mig framför tv:n och se någon bra film, hur mysigt låter inte det?
Någon som skulle vilja rekomendera någon bra film? Ungdomsfilm, komedi, skräck... whatever u want! :)



Älskar att lyssna på musik! Framför allt nu när det är så tråkigt väder, för då blir jag på bättre humör! :)



Kan du se vad det är? även fast det är lite mörkt ^^


En video från några veckor sedan. Haha, blev en kort inspelning med det var en nice kväll med allihopa!

Nu har vi äntligen gått upp!

Vi la oss inte förän klockan 05:00 (idag). Vi var tvunga att fixa lite grejer & sen så skulle vi ut med (trisias) hund. Det ösregnade hela natten, så vi var tvugna att gå ut med paraply och bara tjocktröja. och jussi fick ta ett par flippflopp skor, för att hon inte kunde gå ut med sina klackskor. haha snacka om att det inte bara blev liiite kaos!

Ajuste, vi såg ju Patrik 1,5 igår. Filmen var väldigt bra med dess humor och dess handling samt karraktärer! Det var en toppen film som höll sig till våra/andras förväntningar. Klicka här för mer info om filmen, samt om du blir intresserad att köpa den. Filmen inriktar sig till alla åldrar. Rekomenderas verkligen!

Snart ska vi börja fixa oss, och äta frukost! Klockan är redan 13:10. idag måste vi även en snabbis till stan för att fixa en speciell grej. Sen får vi se vad vi hittar på ;) Fast vädret ser inte så lockande ut... Vi kommer även lägga in ett till videoinlägg innan vi går!


04:15



Anders rockar fett! haha;)


Video från en skön hemmafest på snubben Anders, haha

Filmkväll hos Trisia

Nu är det dags för Patrik 1,5!  Vi hoppas den är lika bra som alla har sagt! Vi kommer tebax när filmen är slut, och berättar vad vi tyckte ;) Vad ska ni hitta på ikväll?

Ajuste, kollade på lite "gammla" (från några veckor sedan) bilder från Jussis kamera. De nice! och hittade massa coola bilder :P




We are back!

Nu är vi här hemma hos Trisia! i stan så gick vi omkring i olika affärer samt inbillade oss att vi kände alla som vi träffade på. Vi fikade lite och sen drog vi vidare till Telefonplan där vi hyrde filmen Patrik 1,5 samt köpte lite snacks.

Nu ska vi fixa lite extra på bloggen och bara chilla galet!

Påvägen hem



Vi hörs när vi är hemma igen!

Ja, nu har jag ätit, fixat mig och gjort iordning allt! så då var det dags att börja röra sig in mot stan!
Peace out!


(Dagens outfit! men inte skorna...)



See yah later

Nu är vi färdiga men ska bara lägga in Absolute Dance 2005 CD 1 på min iPod, för ville ha låten Feel the vibe med bästa Dj:en ever; Axwell. Sen så sticker vi! Höres later.

Axwell - Feel the vibe






Nu bär det av

Efter alla dessa inne-sittar dagar som nu har runnit förbi så har jag äntligen bestämt mig för att gå ut och njuta av den friska luften.

Jag och Trisia ska träffas nu och åka in till tha city. Där ska vi fika förmodligen och jag skulle även vilja kolla på någo bling bling till mobilen(a) så snyggt och piffa upp sin mobil lite. Sen ska vi hyra nya filmen som verkligen verkar vara en succé dvs Patrik 1,5! haha ska bli askul att se den. Kolla på trailern till den så lovar jag att ni kommer att älska den. "Patrik 15 år med kriminell bakgrund" så bra.
Efter det så ska vi dra hem till Trisia och ha lite sleep over som inkluderar lite matlagning även.


Dagens outfit





Early morning

Hola! vaknade klockan 8:30 och gick faktiskt och la mig klockan 23:00 igår:O har börjat gå och lägga mig tidigare och vakna tidigare på sistonde. Bra att passa på att göra så ibland. Dom här dagarna har typ bara bestått av att fixa till blogg designen. Kommer att göra det mycket nu framöver så att våran blogg blir lite mer personlig och lite "flashig".

Nu ska jag gå emot min lilla dagsrutin och sticka och träffa trisia som vi just kom överens om. Vi får se vad det blir. Hör av mig om det senare och kanske lägger in dagens outfit även.

Vad tycker ni om blogg designen?





Godmorgon!

Ska strax ta och äta frukost, innan jag bestämmer mig för vad jag ska hitta på idag.  Är iallfall ganska trött på att bara vara hemma hela dagarna, och pallar verkligen inte vara hemma ännu en till dag (tredje dagen i rad...?) Nej så får det inte bli!
Kommer tebax när jag ätit och vet planerna för dagen!

Hiss elr Diss?
Vad tycker ni om shutter shades ?




Tack till er!

Hejsan!
Har snart sätt klart på hela filmen, "Alla hans ex", inte världens bästa film. Men bara för att det var nått år sen jag såg på den sist så var jag bara tvungen att se den... snart åter till filmen!

Men först måste jag berätta att idag har vi haft besöks rekord ! Det går bara upp mer&mer för varje dag som går! Nice faktiskt! Kul att det är så många som läser, framför allt nu när vi inte har haft denna blogg så länge. Hoppas ni fortsätter&läser!
Ps. Ni kan även följa oss på Bloglovi'n! Det gör du genom att klicka här!




Filmdags!

Hejsan alla kära läsare!

Har spenderat den sista timmen till att bara städa, städa & städa... trååkit. Menmen, nu är nästan allt färdigt städat. Ska snart sätta mej framför tv:n och sätta på en film! Blir ännu en hemmakväll ikväll. Så varför inte passa på att ha det extra lungt, och bara tjocka sig framför tv:n, haha. Vad ska ni göra ikväll? Ska ni göra som mig och bara ha det mys, eller kanske ska ni ut och röja?

Såhär blev resultatet, btw !
Före&Efter







Michael Jackson R.I.P

Kollade precis på minnesstunden för M.J och tårarna bara rann och de rinner fortfarande...
Efter att fått höra av alla dessa människor som kände M.J och släkt med all musik och tal om honom så kunde inte tårarna hålla sig inne. Det är verkligen ofattbart att något sådanthar hänt:'(
M.J var den mest underbaraste människan i världen med hans starka vilja att hjälpa alla och göra världen till ett bättre ställe. Han hade verkligen fått en underbar gåva som han verkligen tog vara på.

M.J kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och jag kommer alltid att älska hans musik!

Rest In Peace the king of pop! Kommer aldrig att glömma dig och din underbara musik.

R.I.P Michael Jackson 1958 - 2009

                                                      <3

Michael Jackson - Human Nature
Min hyllningssång till dig M.J.!


Blogg designaren!

Heej:) Jussi här! äntligen har jag lite tid över att skriva ett litet inlägg. Jag har hela dagen hållt på med blogg designen, berättar mer och det senare.

Ska nu se på TV Michael Jacksons begravning! kolla ni också vett ja;) Skriver ett till inlägg senare.

Jag i min slappar outfit idag, perfekt för en regnig dag framför datorn jobbandes på blogg designen.


Designen snart klar!

Hejsan!
Det har tagit en hel del att fixa och trixa med allt angående bloggen, som ni kanske ser. Men den börjar bli klar snart! Vad tycker ni?
Jussi har inte försvunnit, hon håller bara på att fixa med designen. Hon kommer skriva när hon är klar. Vänta och ha tålamod ;)

Jag har inte gjort någonting speciellt idag, stan blev inte av idag tyvärr. Inte för att jag heller hade en så stor lust att dra ut i det här vädret...

Har inte så mycket mer att skriva om just nu, så nu ska jag fortsätta lyssna på musik on Spotify, och fixa lite mer grejjer på bloggen! Vi hörs senare.

I <3 Music!

Day 'N' Night (Crookers Remix) - Kid Cudi


Show Me Love (Infinity Remix)


I Know You Want Me - Pitbull


Put Your Hand Up For Detroit (Radio Edit)




Tack!

Godmorgon!

Gick upp vid elva idag, och sen dess har jag bara suttit och chillat vid datan, fixat lite grejer och så. och som ni ser så håller designen på att göras om lite. Men den blir strax klar hoppas jag!

Vad ska ni göra idag? Själv har jag ännu inga planer för dagen, så får se vad som händer. Egentligen borde jag behöva dra in till stan för att fixa en grej. Men vet inte om jag pallar, annars blir det väl nån annan dag.

Måste bara tacka alla underbara besökare&läsare! Det går jätte bra, det bara går upp mer och mer! I like it!


Nu måste jag ut en promenix med hunden, vi hörs!


Twilight!

Hejsan!

Har precis sätt klart på filmen "Saturday Night Fever", as gammal film, tror det var tre år sen sist jag såg den.
Ska snart ut med hunden, sen blir den sängen för min del iallfall, orkar inte vara uppe till två - tre varje kväll...

Appropå hemsidan jag skrev om förut, där de säljer nya och bra filmer för bra priser. Så för er som är vakna lite längre ikväll kan ju om ni vill passa på att kolla nu. Själv såg jag att de hade Twilight för endast 99 kr (ord.pris 169 kr), billigt va? och priset gäller t.o.m 12 Juli. Så själv tänkte jag köpa den innan datumet går ut, då det blir ordinarie pris.
Här hittar du länken: klicka här


Klicka här så kommer du direkt till hemsidan!




Filmdags!

Hejhej!

Oj, vad tiden har gått snabbt. Har bara tagit det lungt, tagit ett bad och lite sånt ida. Mysmys. Men nu känner jag för att sätta mig framför tv:n och se på en film. men vet inte riktigt vad jag ska se. Får väl ta och kolla bland alla filmer jag har.

Det är fortfarande likadant väder, som det har varit hela dan iofs... Och det kommer det vara hela veckan, sägs det, om det stämmer? så jag tänkte kolla lite på en hemsida, klicka här för att kolla vad det finns för filmer (rekomenderas, bra priser). kanske hittar jag några bra filmer jag kan köpa? och det bästa är nu att det är sommar rea.
Så nu är det bara att ta en titt och se vad man hittar!  Nån film som du kanske vill rekomendera?

Vi hörs så länge!



Vill du komma till hemsidan?
Klicka här så kommer du direkt dit!



Hemma dag!

Hejsan !

Vaknade halv två idag, äntligen fick man sova ut ordentligt! Sen hade det visst blivit strömmavbrott, så inget fungerade... datan, tv:n, och allt annat var helt off. Jag trodde att det skulle vara strömavbrott hela dagen, så jag trodde jag skulle vara tvungen att inte göra någonting på hela dan, utan tv, data eller något annat. Men som tur så kom strömmen tebax! Nu är min dag räddad, haha.

Det är sjukt skönt att det är sånt här väder idag, tro det eller ej. Men jag gillar faktiskt när det är lite monligt (när det inte regnar), och när det inte är för kallt för att bara ha mjukisbyxor och tröja på sig. Framförallt efter att det varit soligt och varmt de senaste dagarna. Det blir så kallade en chilldag ida! Bara vara hemma, utan att stressa iväg nånstans. och bara ta det lungt. Fixa lite grejjer man inte hunnit, och lite sånt. Mys!

Nu ska jag ta ett bad, alltid lika mysigt! Vi hörs senare.

Vad brukar ni hitta på när det är sånt här väder?




En bild på mig, för någon dag sedan ;)




Hissar&Dissar



Nagellack

Själv tycker jag att nagellack är jätte fint, framför allt nu till sommaren! Det gör det lilla extra, även fast man kanske tycker att det inte är en så stor grej, eller att det inte blir någon skillnad ifall man har det eller inte. Men tro det eller ej, det blir finare när man fixar till dem. Själv har jag köpt olika nagellack, med olika färger. De flesta är i Rosa, fast i olika nyanser, passar perfekt, and I like it :)

Musik

Klarar mig inte utan musik en endaste dag. Måste lyssna på musik flera gånger om dan, och framförallt när jag sitter i bilen, eller när jag är i mitt rum, och ibland när jag är ute. Typ hela tiden. Att lyssna på sommarlåtar när man är ute i sommarvädret, eller ligger på stranden, ger än en skön sommarkänsla och då märker man att sommaren verkligen är här. I<3Music.







Foppa Tofflor

Absolut diss till Foppa Tofflor! Jag fattar inte hur man kan tycka de är snygga? Inte ens på en skala ett till tio. och bekväma är de verkligen inte?! De liknar mer billiga, biffiga, plast skor. (om man ens kan kalla dem skor?) fy, diss för Foppla Tofflor!

P12:or som vill ha uppmärksamhet

Det är bara hämskt, att se 10 åringar som röker och tror att de är äldre än vad de är.
Man kan se ungar vid 10-12 år som hänger på stranden, i stan. whatever... typ överallt.
De hänger med sina polare, och alla de små ungarna tror att de är äldre än vad de är, dvs p12:or (?) Stackars barn, försöker få uppmärksamhet genom att ha en cigg i sin hand, för att de inte kan få uppmärksamhet på något annat sätt. och tror att de är balla även fast de aldrig ens har tagit halsbloss på riktigt, eller inte ens prövat rökt... Pimsamt pinsamt...

Orange&Gult

Jag tycker det är de fulaste färgerna som finns. De passar varken till kläder, smycken, nagellack, väskor, absolut inte till något! Behöver inte gå in mer på saken. Men själv skulle jag aldrig kunna ha oranga eller gula kläder, m.m. Hämskt...








Outfit!

Dagens outfit!






Stheeek

Hejsan!

Hann tyvärr inte blogga imorse (känns som om jag säger det varje dag...) för stack tidigt imorse för att hinna till jobbet.
Den här dan har varit lungnast på jobbet (fast vi råkade ut för en massa konstiga grejer), och som tur var det sista dagen oxå. nu är det inge mer sommarjobb för i år! Nice faktiskt. Sova ut, och bara chilla resten av sommarlovet :)

Efter jobbet, drog jag och Jussi till Mälaren (tredje gången på en och samma vecka...) Inte mke folk eftersom vi kom så sent. Men sen kom massa turister från campingen som låg bara en backe upp. Så det blev massa tyskar som nästan tog över hela placet, haha.
Lite senare när vi skulle dra hem, så kom en Norsk kille i 15 års åldern, (+ sin brorsa och lillasyrra) fram och började snacka med oss. haha inte för att jag förstod typ nått... men Jussi verkade visst förstå¨allt (?) hahah. så de hade värsta samtalet. haha gulligt, en norsk kille försökte ragga på oss. hahaha.




Mälaren, Norskarna & Tyskarna tar över bryggan ^


Haha, fråga mej inte vad jag gör...


Jussi stheeker


Mys, mys



Andra och näst sista dagen på jobbet!

Hejsan sweetisar!

Just nu chillar lite (och nynnar på låten "Swimmingpool" som jag fastnat på hela dagen lång hah), och är i väntan på att dra ut en promenix med hunden... skönt väder iallfall.

Jobbet idag var utråkat!! Jag blev så lycklig när vi bara hade tio min kvar av alla de sex timmarna vi arbetat idag. Skönt!
Men planerna efter jobbet ändrades, åskvädret kom på en sec. och sen var jag tvungen att dra hem. och så ser man att daddy har satt upp min nya garderob, asnice! gjorde dan bättre :) men jag la in alla kläder, som knappt fick plats i den gammla, och nu har jag sjukt mke plats i den nya :) Nu är det bara att shoppa, utan problem ^
Sen skulle jag ha träffat Jussi, vi skulle ha badat i mälaren. Men neej, fick inte dra ut av några anledningar. Men jag tror det blir "bada bada bada, båt båt båt" imorrn ist!

Nu ska jag ut! Puss <3







Mälaren, för nån dag sen!

Jobb, jobb, jobb

Idag har jag jobbat som vanligt hela dagen. Börjar att bli väldigt uttråkat nu. Men får mycket pengar för alla dessa gånger! får 2100 kronor! så det är värt det:D

Snart så ska jag och trisia sticka till mälarhöjdsbadet och bli lite blöta. Hoppas bara inte det kommer mer åska & blixtar för då är vi ute. Vi ska defenitivt hoppa ifrån 5:an och 3:an!

Lyssna på låten; Ge mig lite mer med den svenska tjejgruppen Kick! Låten är skön och är med i en aktuell reklam för en walkman telefon. Men den ska ni defenitivt ta en prov lyssning på.

Kick - Ge mig lite mer

Music baby!

Sitter nu här i min kära säng med min dator framför mig och min iPod med spelande radio; The one and only, The voice! as grym radiokanal ju! med den sköna låten som Sandra visade:
Pitbull - I know you want me (Calle Ocho)
Väntar tills jag får höra den(a) låten Knock you down med Keri Hilson är även grymt bra! håller på att föra in lite låtar till iPoden också såsom artisten Mustafa Sandal som jag förut tipsade om.

Pitbull - I know you want me (Calle Ocho)



Keri Hilson - Knock you down



XOXO Jussi

Natti natti! <3

Hejsan!
Har inte hänt så mke sen sist, är iallfall as trött, så sängen blire iallafall strax.
Nu har även pappsen kört hem min nya säng, så tummen upp för det! Skönt att äntligen få ligga i en riktig säng, och inte på nån fk madrass. hahah.

Ajuste, har suttit och fixat bloggen en hel del de sista timmarna. Har inte gjort den bättre... inte för att det var meningen helr, fixade med lite andra grejer, angående bloggen, men inte blogg designen.
Men jag rååååkade ta bort Ipoden, (greeat!) så snälla Jussi om du ser det här, plze kan du sätta dit den igen? (vet inte hur man gör (a))

Nu ska jag slagga! Äntligen :) ska upp halv nio imorrn typ jue! nice nice elr inte... ajuste, måste ut en liten promenix en snabbis med hunden nu. Puss ! <3



Gammal bild! från i vintras :)

Tråk tråk!

Har man tråkigt så har man!
Tänkte bläddra ner på min mobil bland alla mobilnr, så får vi se vad som händer.

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Andreas - Nej, han är min kusin.
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Julia B - Bra vänner.
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Kristoffer - Igen aning (?)
ÄR NUMMER 18 SÖT?
Jocce - Aarå
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
Linus - Haha minns faktiskt inte
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Elias - Efter en fest typ?, om ja minns rätt...
NÄR TRÄFFADE DU  NUMMER 14 SENAST?
Jacob - På en fest
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 39?
Martin - Nej inte längre
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Cassandra - Nej det tror jag inte
SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Cissi - Nej, Min syrra ;P
VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
Mike - Om typ allt
KÄNNER DU NUMMER 1?
Adam - Aa
SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Cornelia - Ja
VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?
Daniel - Haha känner inte ens han, jag fick hanns nr nån kväll, när jag var ute med några kompisar, fast jag minns inte så mke... men jag hade iallfall fått det av nån anledning ?Saajk Hhhaha !



It's my life!

Tjabba, sitter just nu vid "min" gamla bärbara dator som jag har tänkt att börja använda igen. Lyssnar även på min lilla sommarklassiker dvs artisten Mustafa Sandal. Började lyssna på honom när jag var i Turkiet för några sommrar sen. Så underbart skön musik och man tänker verkligen på utomlands när man hör den grymt sköna  musiken! Love it!

Idag är det fredag och jagär tvungen att vara hemma och slappa because of utegångsförbudet...tänker inte gå in mer på detalj. Men iallafall tänkte inte göra så mycket idag, är väldigt trött idag och ska upp tidigt imorgon för att jobba igen så passar på att försöka att gå och lägga mig tidigt.

Mustafa Sandal, İste
Om ni vill tänka och längta till utomlands så ska ni definitivt ta en titt och lyssna på skivan İste med Mustafa Sandal! Det är en blandning mellan turkisk och engelska och absolut skön musik!

Ps; så söt kille!


Fredag

Tjo Pe0lpe!

Hann tyvärr inte skriva något imorse.
Dagen började med att jag försov mej, så jag hade tjugo min på mej att göra iordning mej. och olyckan vänder inte... så fort man kommer ut, så hinner man bara halv vägs till busshålls platsen, då det bara ösregnar och åskar som fan (?)
Greeeat! så står man där i bara sommarkläder&sommar skor, mobilen i handen och bussen som kommer om 4 min.

Inte händer det bara mej, utan allihopa... men sen så träffades vi i Fruängen. När alla äntligen var där dåra.
Så idag har jag jobbat i 6timmar, då jag redan höll på att somna vid första halvtimmen. Hehe...

Nu ska jag bara ta det lungt ikväll, det är Fredag iknow, menmen, jobb imorrn oxå! och då ska jag inte försova mej, nästan missa bussen, bli dyngblöt elr vara astrött...

PUSS <3


Gammal låt, som väcker oförglömmliga minnen (a)



Haha, jag har aldig fattat meningen "Jag lägger mej bakis, och vaknar full" XD

Godnatt!<3

Nu ska jag sova!
Bussen går 09:44 imorgon, och då måste jag vara utvilad, om jag ska palla med 6-timmar på jobbet imorrn! Tre dagar den här veckan, är allt som är kvar att jobba! Naaijs!

Hörs imorrn! När jag kmr hem vid sex tiden or something!
Pjuss <33

Har sjukt många minnen från låten! Gammal låt, men fortfarande sjukt bra (a)!



Mälaren x2

Tjo!
Har varit och badat heela dagen med Jussi och Cissi, niice! de klart eftersom liite varmt var det jue inte...
Vi kom inte i sängs förän fyra igår (idag?) eftersom Jussi fick nån saajk "kick" att rensa hela sin msn lista, haha! Hon hann bara till hälften då hon märke att det började bli tröttsamt. Sen vaknade vi vid halv ett. haha! sen drog vi till Mälarhöjdsbadet, klockan tre efter lunchen.

Liite folk var det ju inte... sjukt mke kan jag säga! Fast det var jue 30 grader, så vem är inne en sån dag?
Träffade lite gammla barndomsväner och lite andra nice peolpe. Vid sex tiden så kom min daddy och min kompis Julia B s Daddy oxå. Fast de var bara där en stund.

Klockan halv tio började vi dra hem. efter att vi hoppat från hopptornet några gånger.
Nu måste jag tagga, ska rensa hela rummet idag, för imorrn blir det ny möblerat! Ajuste, ska även jobba imorrn "/ menmen what to do lixom?

Puuss <3

Hhaha Lol, sommarlåt!


Mälaren

Hejsan!
Ida har jag varit vid mälaren typ hela dan, med Jussi och Cissi. Var inte så mke folk där, men mysigt var det! Klarade faktiskt bara av att hoppa från 2,5 meter eller om det var mer (?) (hopptornet där borta), haha!
Sen så kom daddy och hämtade oss vid sex tiden, och körde hem Jussi. medans jag drog till Axelsberg.
Efter att jag ätit middag hos farmor&farfar, som åker hem imorgon (idag rättare sagt, om man kan säga så) kl. 07.00.
så drog åkte jag med cissi och pappsen för att hämta upp Jussi.

Vi tog en promenix med min sweete hund, Praline. Och hyrde två filmer i centrum, och lite smått och gott... vi bestämmde oss för att bara ha en hemma kväll ikväll och bara chilla lunkan, har varit så mke på sistonde kan man säga (?)...
Vi hade redan bestämmt att vi skulle hyra "Hata Göteborg" & "Patrik 1,5" men neej såklart så finns dem inte där. Så det blev "What happendes in Vegas" (som vi redan hade sätt, fast kom på det efter att vi sätt halva filmen typ, haha typiskt oss! men fråga oss inte vart vi hade sätt den innan, för det har vi själva inte kommit på än!) och sen blev det ungdomsfilmen "Säg att du älskar mig", sorlig men bra.

Nu ska vi typ chilla lite, klockan är redan 02.00. och Jussi slaggar här inatt.
Aja, pallar inte skriva så mke mer! Vi hörs imorrn! Puss <3




Lady Gaga

Go'morgon!

Vaknade för en halvtimme sen ungefär. Somnade inte förän tre, efter att jag smsat med Elias i några timmar, men nykter var han precis inte...


Ska börja göra iordning mej om en stund, efter jag ätit frukost/lunch. (brunch?). Jag, Cissi och Jussi ska ner och bada. Det var visst inte lika fint väder idag... men jag hoppas det blir finare senare. Att det är mulet hela dagen, tror jag inte.

Jag Lady Gaga? I don't think so!
Igår när jag var påväg hem, så kom två-tre stycken killar och sa att jag var/såg ut som Lady Gaga. och det är inte första gången (?) det har hänt några gånger tidigare oxå... men jag ser inte en ändaste likhet mellan mej och henne ?
och nej, jag är inte en Lady Gaga fan :)

Puss! <3


Rävudden

Hejsan och då var man hemma igen! Snackade precis med Elias in tha telefone, och nu måste jag ta något att äta, är as hungrig (?)

Jag träffade Jussi i Örnsberg (as usual) och vi drog ner till Rävudden där Elias och Sony var. Vi gjorde inte så mke där. Chillade mest, fast Sony ville att vi skulle bada, men nej så blev det inget kvällsdopp, haha.
Lite senare gick vi och mötte Timmy och sen drog vi vidare till Vinterviken, och satte oss på berget.
Det var sjukt mke folk som badade, vid tio tiden lixom... kallt (?)
Efter nån halvtimme kom även Josef och en av deras polare (som jag inte minns namnet på...?) någon timme senare, drog typ alla förutom Sony och Elias till affären för att handla nått att äta. Så då satt vi kvar där en stund. Tills Linnéa och hennes två tjejkompisar kom. Sen hände typ inte så mke mer.
När vi hade varit med dem, så drog vi en snabbis till Rålis och så innan vi taggade hem. och påvägen hem träffade vi på en sjukt sajkad kille som typ var 30 år, och som kom och knuffade undan oss från bänken där vi satt, och kom var trejde minut och frågade hur gammla vi var... SajK

PUSS
 

RSS 2.0